USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Радника голови Волинської облради звільнили після фото з відпочинку в Туреччині

6 Жовтня 2022 16:11
Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад звільнив свого радника з гуманітарних питань Олександра Кулакова після скандалу з відпочинком у Туреччині.

Про це Недопад повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Кулаков наприкінці вересня відпочивав на морі разом з дружиною та двома дітьми. Фотографіями з відпочинку активно ділилась дружина Олександра Кулакова Ірина. Своє перебування у Туреччині чоловік пояснював робочими питаннями, втім, голова облради заявив, що не уповноважував його на цю поїздку. До слова, від початку повномасштабного вторгнення виїзд за кордон для чоловіків призовного віку заборонений.

Недопад зазначив, що про поїздку Олександра Кулакова дізнався з соцмереж:

«Я не уповноважував його на цю поїздку і про його перебування в Туреччині, як і усі ви, дізнався із соціальних мереж. Враховуючи цю обставину, а також суспільний резонанс, 5 жовтня мною підписано розпорядження про позбавлення Олександра Кулакова повноважень громадського радника з питань гуманітарної допомоги», – зазначив він.

Олександр Кулаков був позаштатним радником з питань гуманітарної допомоги та не отримував оплати за свою роботу.

«Заради справедливості зазначу, що делеговані мною Олександру Кулакову доручення із залучення міжнародної допомоги були результативними: Волинь отримала і спрямувала на передову, прифронтові території, шпиталі та для потреб вимушених переселенців сотні тонн різноманітних гуманітарних вантажів.

Проте, попередні заслуги не повинні бути амністією для прикриття сумнівних вчинків. Не втрачаємо єдності, працюємо далі. У нас пріоритетна мета – перемога», – підсумував Григорій Недопад.

Журналістам «Конкурента» Кулаков пояснював, що приїхав у Туреччину з гуманітарних питань.

«Зараз є величезна потреба у зимовій військовій формі. Тут виготовляють форму високої якості та за помірну ціну. Хочемо взяти зразки та домовитися про поставки в Україну. Попутно на декілька днів привіз дітей до моря», – пояснював посадовець.
З 2020 року Олександр Кулаков обіймає посаду директора Волинського центру фізичного здоров'я «Спорт для всіх». В вересні цього року його перепризначили на цю ж посаду, наразі він працює у статусі тимчасового виконувача обов'язків директора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
123 Показати IP 6 Жовтня 2022 17:06
Перетрудився як Імбіровський
Петро Показати IP 6 Жовтня 2022 17:18
Цікаво, де нині Імберовський? В якій країні клеїть аборигенам шпалери? Це його хобі, Можливо вже заробив долярів і придбав будку для чищення панам взуття?
Анонім до Петро Показати IP 6 Жовтня 2022 17:54
він у Відні разом з усією 'патріотично-вишиванковою' родиною
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2022 17:53
Позбувся посади через недалеку дружину, проте таких 'патріотичних' чинуш ще багато, але вони на місцях,бо дружин мають трохи хитріших.
Іван Показати IP 6 Жовтня 2022 18:08
Продала дружина, виклавши світлини в мережі. Хотіла похвалитись, який кмітливий і винахідливий в неї чоловік. Хотіла як краще, а вийшло, як завжди. Секс в турецькому піску любить тишу.
А шоб знали ! Показати IP 6 Жовтня 2022 18:26
Імберовський затаїв кровну обіду на владу - чого йому перед брамою в собор не дозволили кіоск для продажі пиріжків поставити ? Тепер він мстить і мстя його страшна !
мдя до А шоб знали ! Показати IP 6 Жовтня 2022 22:17
А чому б і не поставити? Чим ваш собор такий особливий?
Аха Показати IP 6 Жовтня 2022 21:52
Отакі шалапутки як та доужина люблять все виставляти , щоб падружані давились від зависті і своїх верблюдів клювали, щоб теж везли на пляжі
Лучанин Показати IP 7 Жовтня 2022 19:32
В тепер звільніть сотні / тисячі жінок, які відпочивають під час війни! Дикий сексизм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus