USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Олександр Кулаков прокоментував звільнення з посади радника голови Волинської облради

6 Жовтня 2022 19:43
Колишній радник голови Волинської обласної ради Олександр Кулаков, якого звільнили після скандалу з відпочинком у Туреччині, прокоментував своє звільнення.

Про це він написав у соцмережі.

«Вважаю за обов’язок відреагувати на цей пост, тому що особисто поважаю Григорія Вікторовича як керівника і як людину.

До цього часу я ніяк не реагував на весь інформаційний «шлак», який було розіслано по мережі з метою дискредитації мене та моєї сім‘ї.

Скажу відразу, що за кордон я поїхав не за дорученням Григорія Вікторовича, а як голова і волонтер БО «Фонд національного розвитку». Дана поїздка була запланована заздалегідь і повністю співпадала з періодом запланованої відпустки, аби жодним чином не пов’язувати її із будь-якими посадовими питаннями», – йдеться у дописі.

Зі слів Олександра Кулакова, це не перша його поїздка. До цього він неодноразово разом із іншими волонтерами відвідував Німеччину, Польщу, Румунію, Чехію.

«Хто дійсно стежить за моєю діяльністю як волонтера, бачить обсяги і вартість переданої гуманітарної допомоги, той розуміє, що вона не береться нізвідки.

Основною метою цієї поїздки також було вирішення гуманітарних питань і навіть в цей час, коли фізично я був за кордоном, наш фонд активно функціонував:

– для волинських прикордонників було привезено всюдихід «баггі», кошти на придбання якого, до речі, було залучено від закордонних донаторів;

– остаточно завершено всі юридичні процедури, пов’язані із наданням БО «БФ «Фонд національного розвитку» статусу всесвітньо визнанної авторизованої благодійної організації в рамках проєктів «BENEVITY» та «HEWLETT-PACKARD ENTERPRISE»;

– передано подарунки та спортивний інвентар для дітей з синдромом Дауна в смт. Маневичі;

– передано турнікети та бандажі для військових підрозділів тощо», – пише він.

«Позбавлення мене повноважень громадського радника з питань гуманітарної допомоги ніяким чином не вплине на мою волонтерську і громадську діяльність, як би цього не бажали деякі «доброзичливці». Водночас дуже добре розумію, що далеко не всім подобається молодий та активний хлопчина з багатодітної родини, який без батьківської «опіки» та грошей досягнув в житті певних результатів.

Абсолютно погоджуюся з Григорієм Вікторовичем, що попередні заслуги не надають жодній людині особливого статусу і ніяк не повинні бути амністією для прикриття «сумнівних» вчинків.

Якщо я вчинив підло та несправедливо по відношенню до когось – то Бог мені суддя.

Якби там не було, я вважаю, що сім‘я – це найвища цінність в житті людини! Тим більше сьогодні, коли для всіх нас є велика загроза ніколи не побачити завтрашній день.

Про таку сім’ю, яку я маю зараз, в своєму дитинстві я міг лише мріяти.

Ті короткі миті, які сьогодні я можу проводити з сім‘єю, для мене є ціннішими за будь-які посади і статуси», – додав Олександр Кулаков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Нема про що говорити Показати IP 6 Жовтня 2022 20:33
Відсутність в чоловіка самоаналізу, такту, елементарної етики і моралі, оцінки реалій, підміна професійних якостей на політичну вигоду і нарцисизм ! Продукт породжений часом !
Джек до Нема про що говорити Показати IP 7 Жовтня 2022 00:00
Ти упирь,що ти зробив за період війни для своєі країни і народу? І порівняй з тим ,що зробив кулаков.тоді будеш ляпати про етику і мораль.
Луч Показати IP 6 Жовтня 2022 20:45
Не треба було жінці хвастатись в соц. сітях!
Іван до Луч Показати IP 7 Жовтня 2022 05:48
Правильно має звучати так: "Не варто було хвалитись дружині в соціальних мережах". Не "луч", а темрява. Якщо хочеш спілкуватись з людьми, то починай вчити мову з першого класу.
Джек Показати IP 6 Жовтня 2022 23:58
Жінці подякуй. Їзди собі як і всі їздять,але хвалитись в цей час-тупо
Andy Показати IP 7 Жовтня 2022 01:26
Стаття нiпрощо…. Волонтерством хвалитися не гарно… роби i мовчи а на морi плескатися коли нашi гинуть то це злостно……

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus