USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Радника луцького мера Крохмаля перепризначили на нову посаду

7 Листопада 2013 17:48
Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про переведення з 7 листопада 2013 року радника міського голови Романа Крохмаля на нову посаду, - повідомили у прес-службі міськради.
Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про переведення з 7 листопада 2013 року радника міського голови Романа Крохмаля на посаду начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами Луцької міської ради у зв’язку з успішним проходженням стажування.
Цим же розпорядженням йому присвоєно 11-ий ранг посадової особи місцевого самоврядування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
назар Показати IP 7 Листопада 2013 17:58
Позор!!!! на сесії казав що не знає і сам а депутати краще знають. Фу такого безграмотного поставили ще на корупцію. Корупція і так там процвітає а то буде цвісти
Галина до назар Показати IP 8 Листопада 2013 14:15
Лицемірство і цинізм місцевої влади не залишають лучанам шансів на яке не буть покращення ситуації з комунальним господарством, вирішення повсякденних потреб. Тепер відкати і хабарі в міськраді будуть узаконені, все буде йти через Рому Крохмана. Корупційні звязки з колишніми підлеглими залишились, закону Рома не боїться, а Бога... так в нього свій, який нас гоїв за людей не рахує!
Меру Показати IP 7 Листопада 2013 18:02
а він хоч один Закон про корупцію знає на пам"ять так як вимагають на конкурсах державних службовців. Романюк підла людина. Тільки своїх бере а іншим обіцяє і посміхається нагло. хоч би не обіцяв . Підло так
Дон Паскудо Показати IP 7 Листопада 2013 18:18
А "в порядку переведення" - це, щоб конкурс не проводити))) А то Ромко міг в трьох буквах Закону заплутатись))) Клоуни.
МАХА до Дон Паскудо Показати IP 8 Листопада 2013 11:39
нехай цей грамотій ще свого бухгалтера забере леночку з якою грішми крутив на право і на ліво....держ.служб.хр....ві без освіти.
ніхто Показати IP 7 Листопада 2013 19:15
корупція)) і всі права наприклад в заповідникузсином оленів стріляти, у нас для таких все позволено
Zavtramen Показати IP 7 Листопада 2013 20:01
г***но не тонет......
Colonel Показати IP 8 Листопада 2013 09:15
Романюк очевидно не буде висуватись на виборах 2015, тому і вичверяє що хоче плюючи на лучан. Призначити на посаду начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами одіозного Рому Крохмана, якого "попросили" піти на пенсію за корупційні дії - театр абсурду!
Інсайдер Показати IP 8 Листопада 2013 09:20
Через півтора року на виборах Миколка здивується, чому за нього проголосівало нуль цілих і х... десятих %. І тоді ікнеться йому Рома Крохман.
Григорій Показати IP 8 Листопада 2013 10:52
Рома Крохман створив в міліції чітку вертикальну систему вимаганнь , шантажу і відкритого рекету. Дань платили справно даїшники , слідчі і т.п. Призначення Крохмана головним "борцем" з корупцією в міськраді плювок в обличчя всім лучанам. Романюк або накурився конопель або зробив гіюр і тепер просто зобов,язаний працевлаштувати на синкеуру одноплемінника
Григорій Показати IP 8 Листопада 2013 10:55
працевлаштувати на синекуру одноплемінника
Григорій Іванович до Григорій Показати IP 8 Листопада 2013 22:59
Що пов'язує валютників та правоохоронців у Луцьку. Міняло кожного місяця платить понад 3000 гривень луцьким правоохоронцям за те, аби ті «гарантували безпеку» та не перешкоджали роботі. Мінял у луцьку скільки …правильно! І всі Ромі башляли! Тепер Рома спробує кришувати на новій посаді!
Тарас Показати IP 8 Листопада 2013 17:41
Степи мої запродані Жидові, німоті, Сини мої на чужині, На чужій роботі. А тим часом перевертні Нехай підростають Та поможуть москалеві Господарювати, Та з матері полатану Сорочку знімати. Помагайте, недолюдки, Матір катувати».

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus