USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Рак, йди, я хочу жити!»: у 20-річного Семена, який здолав саркому 4-ї стадії, стався рецидив

12 Липня 2020 07:00
20-річний уродженець міста Курахово Донецької області Семен Цикорський, який завершив навчання у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій та мешкає разом із дружиною у Луцьку, знову на нелегкій стежці боротьби за право жити. Ще у 2018-му році у хлопця діагностували синовіальну саркому м’яких тканин правого плеча з метастазами в легенях четвертої стадії. Однак, у квітні 2020-го Семену вдалось увійти в ремісію – метастази нібито зникли. Ні у Києві, ні у Луцьку під час КТ їх не виявили. Але учора, 10 липня, під час чергової томографії, лікарі виявили у Семена метастази у легенях – уже в іншому місці.

Про це кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини повідомив Семен Цикорський.

Нагадаємо, раніше на сайті йшлося про те, що із неймовірної історії життя та кохання Семена Цикорського та його дружини Анни можна сміливо писати сценарій до романтичного фільму. Не зважаючи на досить юний вік, на долю хлопця випали неабиякі випробування – у нього діагностували онкологію останньої, четвертої стадії. Важке захворювання перевернуло світ Семена з ніг на голову, і хто-зна, як би усе могло закінчитися, якби пліч-о-пліч зі своїм коханим не вела мужню боротьбу за право жити його вірна дружина Анна, яка вийшла заміж за молодого чоловіка, знаючи про складну недугу.

«Вчора, після отримання результатів КТ мені хотілось вити вовком, потім померти. Я ж вірив, що з раком покінчено! Зізнаюсь, від розпачу я розплакався. Що робити? Хотілось кричати раку «Йди! Я жити хочу!». Напився валер’янки і зрозумів, що потрібно брати себе в руки. Після того, як медики мене запевнили, що я абсолютно здоровий, я їм повірив. Чемно дотримувався усіх рекомендацій. Три місяці не ходив на роботу, бо лікар заборонив. Сказав, якщо результати КТ будуть гарними, я зможу працювати. На радощах я попередив дирекцію на роботі, що 13 липня уже зможу вийти… І тут такий удар. А коштів зовсім не лишилося…», - ділиться переживаннями молодий чоловік.

З його слів, він і досі вірить, що з Богом у серці можливо все.

«Я благаю про допомогу всіх небайдужих людей, і я дуже сильно сподіваюся, що Ви не залишитеся осторонь моєї біди. На даний момент у мене в житті склалася дуже важка ситуація, яку я вже просто фізично і фінансово не можу вирішити. У мене рецидив в легенях. Оскільки після останнього КТ я не міг працювати, бо, згідно із рекомендацією лікарів, відновлював свій організм більше трьох місяців. У 2018-му році у мене виявили саркому м'яких тканин з метастазами в легенях 4-го ступеня. Перед операцією я пройшов дві хімії, метастази зникли і в 2019-му році мені зробили операцію на м'яз. Після цього я пройшов ще три хімії… Все начебто добре. Живу, радію… Аж 10 липня цього року у мене планове обстеження - і у мене рецидив. Рак повернувся в легені, в правій легені є вузлова тінь до 10 міліметрів, в лівій - до 5 мм. При попередньому КТ від 2 квітня 2020 року цих плям не було», - зі смутком розповідає Семен. Результати КТ Семена Цикорського за 2 квітня 2020 року
Результати КТ за 10 липня 2020 року
Хлопець зізнається, що, попри важку недугу, у нього, як і у кожної людини, є певні цілі на життя.

«Я хочу досягати успіхів, підкорювати вершини. Просто мрію забути весь цей жах і радіти життю, гідно працювати, адже сьогодні я вже дипломований спеціаліст. Я знаю, що просити - це недобре, але якщо хто може допомогти, прошу про допомогу. Найближчим часом мені потрібно ставити порт під ключицю у Києві. Усі мої вени вже спалені від численної хімії. Поки що невідомо, що буде далі: або знову хімія, або операція. 13 липня мені проведуть МРТ з контрастом. Налаштовую себе на краще. У понеділок їду до Інституту раку за призначеннями, де вирішать питання про моє подальше лікування», - зітхає молодий чоловік.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк- 5168 7573 9485 5334

Альфа Банк- 4102 3212 5045 4831 Ощадбанк - 5167 4901 4461 0962 Monobank - 4441 1144 2143 2913 Отримувач - Цикорський Семен Станіславович.

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Цикорському Семену Станіславовичу
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ігор луцький Показати IP 12 Липня 2020 13:35
Вірю,що ти переможеш.
лучанин Показати IP 12 Липня 2020 19:17
Господи Боже,будь милосердний і допоможи вилікуватись цьому милому хлопчику!
Анонім Показати IP 13 Липня 2020 23:17
Хто читає цю інформацію, давайте хто скільки може, підтримаємо хлопця - у нього все життя попереду! Семен, якщо ти читаєш коментарі, тримайся, читай молитви, і, скільки можеш, вір, не втрачай надію і віру. Ти молодець, багато вже позаду. І це випробування теж пройде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus