USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Рамон Лопес спростував інформацію про бійку у роздягальні

16 Квітня 2013 12:24
Бразильський півзахисник луцької «Волині» Рамон Лопес особисто спростував інформацію щодобійки у роздягальні після минулого матчу з «Іллічівцем», який лучани програли. Про це стало відомо під час відкритого тренування ФК «Волинь» 16-ого квітня.



Рамон Лопес категорично заперечив інформацію щодо бійки у роздягальні між ним та спортивним директором клубу Олександром Ярощуком: ««Це не правда. Я уже давно директора Ярощука не бачу. Так не можна писати. Просто чутки. Я не знаю, як так можна писати. Не було ніяких конфліктів, ні бійок, я його взагалі давно не бачив на стадіоні».



Окрім цього, бразилець розповів про психологічний стан у команді: «Не дуже, бо в команді є фінансові проблеми. Зарплату не дають і це впливає негативно, але будемо налаштовуватися».



Напередодні кубкової гри з «Дніпром» півзахисник зауважив, що команда намагається налаштуватися дати бій супернику: «Завжди «Волинь» на кубок проводить хороші матчі. Останній сезон теж добре. Я думаю, що і цього разу буде все добре. Завжди треба добре налаштовуватися. Ми хочемо перемогти, є команда є колектив, подивимося».

Лопес уже забивав «Дніпру у кубкових зустрічах, тож ті голи пам’ятає досі: « Було пенальті і я забив гол».



Також Рамон визначив найнебезпечніших гравців у складі дніпропетровців: «Там не тільки Коноплянка, але й Джуліано, Матеус – багато хороших футболістів. Ну у нас теж хороші футболісти, можна вигравати».



Нагадаємо, що чвертьфінальний матч між «Волинню» та «Дніпром» розпочнеться завтра у середу на стадіоні «Авангард» у Луцьку о 17:30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
maxim.maryanchyk Показати IP 16 Квітня 2013 15:37
Якщо вони завтра Дніпро виграють,можливо Палиця видасть їм зарплату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus