USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Райцентр неподалік Луцька підметуть за 430 тисяч

15 Січня 2020 08:00
Цього року на послуги з підмітання вулиць у місті Ківерці планують витратити 430 тисяч гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт відділ капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради оголосив 14 січня. Тендерні пропозиції прийматимуть до 30 січня, а аукціон має розпочатися вже 31 січня.

Мова про санітарне механічне прибирання проїжджої частини вулиць міста протягом року з вивезенням зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів, а також щоденне утримання об’єктів благоустрою в належному стані, зокрема прибирання випадкового сміття.

Серед вимог до учасників торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації, чітке дотримання режимів і графіків прибирання, забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається, механізоване прибирання в залежності від технічних характеристик спецтехніки, обов’язкове вивезення зметів та сміття на полігон твердих побутових відходів у селі Заброди Ківерцівського району, дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Також йдеться про застосування заходів із захисту довкілля: унеможливлення розсипання зібраного сміття в процесі його прибирання та перевезення, унеможливлення забруднення ґрунтів паливно-мастильними матеріалами.

Послуги з підмітання вулиць у Ківерцях мають надавати в період із 1 березня до 31 грудня поточного року.

Нагадаємо, відділ капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради вже оголосив тендер на прибирання вулиць. Вартість послуг оцінили в 1,297 мільйона гривень.

Своєю чергою, Ковель у 2020 році на прибирання та підмітання вулиць планує витратити близько 13,05 мільйона гривень, Благодатне – 550 тисяч гривень, а Рожище – 1,247 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хіба Показати IP 15 Січня 2020 08:14
Хіба Рожище утричі більше за Ківерці? Або воно уртичі чистіше буде, або уртичі більше вкрадуть....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus