USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«РДК» і «Свобода Росії» знову заявили, що прориваються в Росію. Відео

1 Червня 2023 11:24
1 червня 2023 року «Російський добровольчий корпус» та легіон «Свобода Росії» заявили, що проводять ще одну операцію на території Росії.

Про це повідомляє Українська правда.

Бійці записали відеозвернення та повідомили, що йдуть у Шебєкінському напрямку. Зокрема, чоловік у військовій формі на відео каже, що «зовсім скоро з’явиться околиця Шебекіного».

Бійці запевняють, що планують звільнити всю Росію від путінського режиму.

Легіон «Свобода Росії» також анонсував рейд на територію РФ: «Ми, легіон «Свобода Росії», зараз перебуваємо біля кордону нашої батьківщини, дуже скоро ми висунемося знову на територію Росії, щоб принести свободу, мир і спокій. Грайворон – це тільки початок».

Місцевих просять не виходити з будівель та зберігати спокій.

Російська влада повідомляє про обстріли, які нібито тривали всю ніч, та бої, проте запевняє, що «прориву ЗСУ немає».

Нагадаємо, 22 травня «Русский добровольческий корпус», бійці якого стверджують, що воюють на боці України, заявив, що виконує бойові завдання на території РФ, а легіон «Свобода Росії» закликав жителів прикордонних російських регіонів залишатись вдома і «не чинити опір».

Читати ще: Легіон «Свобода Росії» показав, як нищив війська РФ у Білгородській області. Відео

В Офісі президента заявили, що Україна спостерігає за подіями в Білгородській області Росії, але не має до них «безпосереднього стосунку». Головне управління воєнної розвідки події в області назвало операцією для створення «смуги безпеки», яку проводять громадяни РФ з легіону «Свобода Росії» та РДК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus