USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Реал» і «Мілан» вилетіли з Ліги чемпіонів

11 Березня 2010 09:59
Іспанський «Реал» та італійський «Мілан» вилетіли з Ліги чемпіонів на стадії 1/8 фіналу.
Найтитулованіші клуби Європи іспанський «Реал» та італійський «Мілан» вилетіли з Ліги чемпіонів на стадії 1/8 фіналу, передає ТСН.
«Реал» пропустив у чвертьфінал «Олімпік» з Ліона. Причому матч у Мадриді довгий час складався для іспанців вдало. Вже на шостій хвилині Кріштіану Роналду відкрив рахунок. Однак на 75 хвилині Міралем Пьяніч зробив рахунок нічийним і поставив «вершкових» у дуже складне положення - 2 голи за 15 хвилин. Проте «галактикос» не зуміли довести гру до перемоги і стали співавторами головної сенсації 1/8 фіналу.
Нагадаємо, що перша гра, яка відбулась у Ліоні, завершилась з рахунком 1:0 на користь французів.
Відтак, команда, яка влітку 2009 року витратила на підсилення майже 300 мільйонів євро і на полі якої пройде фінал Ліги чемпіонів 2009/2010, завершила боротьбу у першій же стадії плей-оф. Причому «Реал» вже шостий рік поспіль не може вийти у чвертьфінал турніру.
А ось «Мілан» зазнав нищівної поразки від «Манчестер Юнайтед». Гра на «Олд Траффорді» завершилась з рахунком 4:0. Голи у складі «червоних дияволів» забивали Уейн Руні (двічі), Парк Чжи Сун і Даррен Флетчер. Руні став справжнім кошмаром для італійців, забивши чотири голи за два матчі.
Нагадаємо, що гра у Мілані завершилась з рахунком 2:3.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Влад Показати IP 11 Березня 2010 16:27
Ну как не любить английский футбол.Чесный,мужественный...уютный,как по мне.А публика,а пение клубных гимнов...Можна на канал Classic FM записи отправлять...Это ни наше дудение и завывание."Арсенал" сколько лет симпатяги,им бы Лигу взять.Венгер умница,сколько ребят открыл.И сегодня за "Ливер" буду болеть...И хиппанскую,английскую музычку,как и панковских гаражников 60-х обожаю,хотя американская гаражная сцена тех же 60-х лучше.Это тоже имеет отношение к футболу...
citizen Показати IP 11 Березня 2010 20:44
Ну Мілан ще як не як зрозуміло - ну а Реал - ну як так можна -аткі шалені гроші викідати на купівлю гравців і бути як максимум тільки чемпіоном своєї країни - даже в змаганні за кубок Іспанії так пролетіли від якоїсь 1-шо лігової команди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus