USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Реанімаційні заходи були неефективними»: подробиці смерті лучанина, який вбив дружину і доньку

11 Серпня 2021 14:07
Лучанина Василя Пилипюка, який ввечері 10 серпня помер у луцькому СІЗО, де перебував за вбивство дружини та доньки, намагались реанімувати. На жаль, всі заходи були безуспішні. Разом із ним у камері перебувало ще четверо ув’язнених.

Як прокоментував Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач центральної оперативної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік, виклик із СІЗО із повідомленням про раптову смерть одного з затриманих надійшов 10 серпня о 20:19.

«На виклик виїхала бригада екстреної медичної допомоги, яка проводила усі можливі реанімаційні заходи, але безрезультатно», - зазначив медик.

Головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський розповів, що смерть чоловіка зафіксували о 21:08. Зі слів Олега Плазовського, крім швидкої, на виклик прибула слідчо-оперативна група. Остаточну причину смерті встановить судово-медична експертиза. Як додав, у камері, крім Василя Пилипюка, перебувало ще четверо ув'язнених.

«Співкамерників померлого опитав слідчий. Усі вони повідомили, що тілесних ушкоджень йому ніхто не завдавав», – розповів головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції області.

Як повідомляли, вчора у СІЗО помер лучанин, який зарубав доньку і дружину у багатоповерхівці на проспекті Соборності. У травні 2021 року чоловіка судили за їхнє побиття, але через те, що він пенсіонер і має третю групу інвалідності, йому лише призначили штраф.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
777 Показати IP 11 Серпня 2021 16:11
Собаке - собачья смерть.
33 до 777 Показати IP 11 Серпня 2021 17:04
Чого собак ображаєш? Вони багато в чому краще людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus