USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин, який зарубав доньку та дружину, часто їх бив та погрожував вбивством. Відео

20 Липня 2021 11:32
62-річного чоловіка, який вранці 20 липня у Луцьку зарубав сокирою колишню дружину та доньку, раніше вже судили за їхнє побиття. Зі слів сусідів, загибла неодноразово викликала поліцію через насилля з боку колишнього чоловіка.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 20 липня о 7:15 в поліцію звернулась заявниця, яка розповіла, що її сусід вбив дружину та доньку 56 та 22 років. Інцидент трапився у багатоповерхівці, що на проспекті Соборності,32.

Читати ще: У дочки – перерізане горло, в дружини нема обличчя: подробиці моторошного вбивства у Луцьку

Сусіди розповідають, що криків потерпілих вони вранці не чули. Натомість зазначають, що чоловік часто хапався за ніж, погрожував доньці та ексдружині вбивством, неодноразово бив їх.

Як стало відомо, донька намагалася втекти від батька, але він наздогнав її в коридорі, де й вбив. Зі слів родичів, дівчина добре вчилась в університеті.
В травні 2021 року чоловіка судили за побиття ексдружини та доньки, але, зважаючи на те, що чоловік є безробітним пенсіонером і має ІІІ групу інвалідності, йому лише призначили штраф у 1530 гривень.
На місці трагедії працює поліція. Тіла вбитих вже винесли з квартири.
Як розповіли у поліції, сьогодні чоловікові оголосять підозру за ст.115 ККУ (Умисне вбивство). Запобіжний захід обиратимуть завтра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Тарас Показати IP 20 Липня 2021 11:48
Що за закони ?!! Що а побиття треба зразу закривати це вже хвора людина або д*біл !! Закони приймати жорсткіші проти насильників слабаків!!!! Влада почуй!!!
Аваков Показати IP 20 Липня 2021 12:05
Вб'ють, тоді приходьте
Анонім Показати IP 20 Липня 2021 12:17
Ну от, щоб всі умніки нарешті позакривали пасті з своїм «треба не мовчати, треба звертатись» Заертались, писали заяви. Багато толку з тих заяв?! Виселити з житла теж очевидно не мали змоги, чи розділити, чи роз»їхатись, бо в жебрацькій корумпованій країні власне житло для заичайної людини недосяжна мрія, орендоване - ринок оренди дикий і підпільний, ціни непосильні знову ж таки для багатьох.Замкнене коло, тупі закони, та й ті не виконуються. Не гоніть на поліцію. В межах законодавства у них зв’язані руки, громадськість , якщо що їх же й заплює. Чи забули як кілька років тому, алкашара, який побив дружину і розгромив чужу машину, здох, то його на всіх помийних ток-шоу зробили героєм-жертвою жорстокої поліції.
Хамло до Анонім Показати IP 20 Липня 2021 14:18
Не гоніть на поліцію? Та вони на такі виклики дозволяють собі і не приїхати, або приїхати за кілька годин. Або приїхати і розводити хіханькі-хаханьки, тіпа "а чо ж ви не розлучаєтесь, а чьо то-сьо".
Так до Хамло Показати IP 20 Липня 2021 15:53
Не гоніть! Бо не поліцейські приймають дурні , не дієві закони в країні. А як чергова мерзота часом отримає заслужено по пиці, то ви всі починаєте верещати, про свавілля поліції.
Козак до Так Показати IP 20 Липня 2021 17:03
А як ці сільськи дурники можуть визначити чи вони заслужено б'ють людей чи незаконно?
123 Показати IP 20 Липня 2021 12:42
Коли нарешті почнуть нести відповідальність судді і всі решта хто виправдовує і відпускає. Відпускають вбивць, гвалтівників, крадіїв, п"яних кермувальників і все по кругу, страждають невинні люди.
Хамло Показати IP 20 Липня 2021 14:05
Який в сраку штраф за домашнє насильство? Хоч би на 15 діб в КПЗ. Ато викликала, впаяли йому штрафа, і з сімейного бюджету заплатила (фактично виходить, їй вламали, так вона й заплатила). Таких тоже треба бити - просити батька чи брата. Цим алкашам дай по зубам, то тільки тоді й боятимуться. А жінки в нас тупо бояться втекти, звикають до того...
Анонім Показати IP 20 Липня 2021 14:11
Судити тих поліцейських,які не реагували
Анонім до Анонім Показати IP 20 Липня 2021 15:51
Ні судити тих, хто приймає дурні закони. У багатьох країнах сімейне насилля є по законодавству одним з найтяжчих злочинів. А в нас? Поцікавтесь. Поліцейські закон не намалюють. Взагалі довгий час це чомусь трактувалось як «сімейні відносини - адміністративна відповідальність», як в диких. І зараз мало що змінилось.
ja Показати IP 22 Липня 2021 08:44
Співчуття, жаль безневинно убитих. Але....Побивається сестра -тітка загиблих....А чи не могла родина втрутитись?Погоджуюсь: влада, поліція, соцслужби і т.д. бездіяльні. Але рідні їм люди, що з вами? Ви теж не пройнялися їхньою судьбою. Залишається плакати Однозначно, що десь знайшовся їм прихисток. Та втікати було потрібно від цього садюги....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus