USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

«Референдум проводить не будем»: у Луцьку інтерв'юер від президента пояснив мету опитування

25 Жовтня 2020 15:45
У Луцьку тривають місцеві вибори. Поки лучани голосують, біля дільниць активно «працюють» люди у білих накидках, які проводять так зване опитування від президента. Утім, коли журналіст в одного з інтерв’юерів запитав про мету збору інформації, він російською мовою відповів: «потому что референдум проводить не будем – так намного дешевле».

Так, сьогодні кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини побував на одній із найбільших виборчих дільниць обласного центру, що знаходиться у приміщенні РАЦСу.

«Поки похвалитися високою явкою не можемо», - зазначив голова дільниці № 07186 п’ятого виборчого округу Олександр Веремчук.

Водночас він зазначив, що виборча дільниця розпочала роботу вчасно. Станом на 13:00 годину жодних порушень зафіксовано не було.

«У нас по списку 2297 виборців, із них дев’ять голосують на дому через неможливість самостійно пересуватися. Наша бригада уже пішла, саме зараз має повертатися. Лучани голосують або за паспортом, або за тимчасовим посвідченням громадянина України. Громадян із підтвердженим COVID-19 у нас на дільниці немає. Ми працюємо виключно зі списками, і до нас не надходило жодних заяв чи звернень з цього приводу», - акцентував Олександр Веремчук.
З його слів, станом на 13 годину на виборчій дільниці проголосували 373 людини, що становить трохи більше 16% від загальної кількості.

Читати ще: Два бланки в одні руки: як на Волині проводять «об’єктивне» опитування від Зеленського

«Поки що явка виборців дуже низька, але високої ми й не очікуємо. Усі голосують у масках, а хто приходить без них – видаємо свої маски й рукавички», - додав він.

А поруч із вхідними дверима дільниці люди у білих накидках проводять соцопитування від президента.
На спеціальних бланках пропонується підтримати або не підтримати ідею довічного ув’язнення за корупцію в особливо великих розмірах, створення вільної економічної зони на Донбасі, легалізацію канабісу для зменшення болю у важких хворих та скорочення народних депутатів до 300.

Журналіст поцікавився у інтерв’юера, який проводить опитування, яка мета цього заходу та хто є куратором опитування. На це чоловік відповів, що, мовляв, «президент».

«Это вопросы от президента, потому что референдум проводить не будем – так намного дешевле», - зазначив він.
Фото Олександра Гаврилюка
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Виборець Показати IP 25 Жовтня 2020 16:23
А ці,що питають на вулиці біля дверей, на ковід перевірені? Так як передбачаеться дотиркання до паперів,необхідно,що б був і дезинфіеуючий розчин і ручки. Де це ? Цілковите порушення карантину. Під цим і можливе розповсюдження ковіду.
волиняни Показати IP 25 Жовтня 2020 16:56
І вільно відповідають мовою окупанта? Жах! Ото маємо те , чого заслуговуємо! Самі ж обираємо!
скептик до волиняни Показати IP 25 Жовтня 2020 17:40
ну так херант сам непублічно та й деколи публічно разгаваріваєт парускі, то чому тут дивуватись ? всьо будєт даунбас
Петро до скептик Показати IP 25 Жовтня 2020 18:02
Навіщо ділити людей на чорних і білих? На правих і лівих? В цей важкий для країни час треба об'єднуватись, а не на класи... Хто як говорить, якою рукою пише.... Де живе. Ми українці маємо єднатись для перемоги над окупантом, то Ви ділите народ.... P. S. Нехай і по китайський говорив би, аби в нашу користь!
українець до Петро Показати IP 25 Жовтня 2020 18:57
В тому-то й справа,що має дуже ВЕЛИКЕ значення,хто розмовляє українською мовою,а хто на "язикє". І,хто ділить на білих і чорних.Ті,що на "язикє",ніколи українцями себе не вважали і такими залишуться назавжди.Вони тільки постійно нас зневажали,що й роблять зараз.
Петро до українець Показати IP 25 Жовтня 2020 19:44
В нас історично склалось.... Колись під Польщею потім під Росією.... А зараз маємо наслідки. Мойсей 40 років людей водив поки вони перестали себе рахувати рабами.... І в нас така схожа ситуація буде, поки память про ссср є в народі. Треба час
скептик до Петро Показати IP 25 Жовтня 2020 19:48
не плутайте причину з наслідками. країна є фактично поділеною не тільки за мовною ознакою, але й ментально, духовно та культурно. а ваші недолугі спроби начебто обєднати народ спрямовані на знищення української нації, культури, мови тощо. ця політика триває не одну сотню років і вперто проводиться північним сусідом. а хочете говорити по-китайськи чи ще якоюсь мовою - будь-ласка в побуті , а не на державних посадах і не в публіних місцях.. бо доходить до того, що заходиш в берегово в магазин і питаєш щось по-українськи, то тобі відповідають nem tudom
Анонім до Петро Показати IP 25 Жовтня 2020 19:51
ми вже чули про спробу створити єдіний савєцкій народ. відомо чим це закінчилось
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2020 17:42
на вересневому опитувальників не було. мабуть побоялись пілюлєй дістати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus