USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Реформатори Грузії готуватимуть у Луцьку держслужбовців

27 Січня 2015 12:06
Школу із підготовки державних чиновників, які стануть основою кадрової бази для реформування державної політики в Україні, планують відкрити у Луцьку. Про це в ексклюзивному інтерв’ю для «Громадського. Волинь» розповів колишній радник екс-президента Грузії Михайла Саакашвіллі, експерт грузинської реформаторської групи Іло Глонті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГРУЗИНСЬКІ РЕФОРМИ: ЗНЯТТЯ ПЕНСІЙ, ЗВІЛЬНЕННЯ В ДАІ, ПРИВАТНА МЕДИЦИНА

«Основним завданням цієї школи є підготовка кадрів для впровадження нової, реформаторської політики в різних сферах. Це будуть менеджери різних рівнів влади, і саме вони будуть міняти Україну», – зазначив Глонті.

Окрім Луцька, цей освітній проект планують реалізувати у Києві, Черкасах та Рівному. Ініціаторами проекту є грузинська реформаторська група, міжнародний фонд «Атлас» та екс-міністр освіти Грузії Хатія Деканоідзе.

Серед лекторів, ймовірно, будуть Том Палмер, Андрій Ілларіонов, грузинських реформаторів та ряд інших спеціалістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
реформатор Показати IP 27 Січня 2015 12:09
Головне нехай краваток від Міхо понавозять!:)
Дід Панас до реформатор Показати IP 27 Січня 2015 17:40
Це грузинський жид.
Анонім Показати IP 27 Січня 2015 12:15
Російська делегація в ПАРЄ змогла пролобіювати виключення ключових санкцій проти себе з проекту резолюції, яку буде ухвалено на поточній сесії асамблеї. Про це свідчить рішення, ухвалене за підсумками засідання Моніторингового комітету, пише Європейська правда. Глава моніторингового комітету, австрійський соціаліст Штефан Шеннах, запропонував проект документу, в якому визначав лише мінімальні обмеження повноважень росіян. Порівняно з 2014 роком, росіянам запропоновано повернути - право голосу на засіданнях Асамблеї - право участі у всіх керівних органах ПАРЄ - право голосувати на засіданнях всіх керівних комітетів за інших органів ПАРЄ Шеннах запропонував лишити тільки три незначних обмеження, накладених на російських депутатів – право бути доповідачем, брати участь у спостереженні за виборами, бути призначеним представником ПАРЄ в зовнішніх органах. Джерела Європейської правди стверджують, що на засіданні Моніторингового комітету розглядалися два взаємовиключних варіанти – посилити санкції проти РФ, чи суттєво знизити їх. З перевагою в три голоси переміг перший варіант, підтриманий Росією.
сміх Показати IP 27 Січня 2015 12:21
Чому нас треба вчити ***** грузинам, як в них все було так добре то сраакашвили не шукали як яника грузини.....
Штефан, Луцьк до сміх Показати IP 27 Січня 2015 12:41
е... послюшай дарагой, ну што ті такоє гаваріш, генацвалі, ах...
сміх до Штефан, Луцьк Показати IP 27 Січня 2015 12:47
нехай краще навчать, як так багато вина і коньяку робити із малої кількості. кажуть в них нема стільки винограду, скільки вина продають на наших теренах.. вони там всі в законі.
сміх Показати IP 27 Січня 2015 13:22
респект. 100% прав.
я Показати IP 27 Січня 2015 14:42
Ну це вже повний крах, невже у нас нема кому вчити, чи ми вже зовсім дурні?? У мене складається враження, що нашою державою будуть скоро керувати всі іноземці. А де ж наша самостійність чи вже продали?
до сміху Показати IP 27 Січня 2015 14:42
100 % і не оголошували б в розшук людей, які тепер вчать українців як проводити реформи. По них кримінальні справи відкриті ...
Бут-Гусаїм Показати IP 27 Січня 2015 17:33
Хто такий Саакашвілі на батьківщині у себе? Особа, яка розшукується Законом. Що він нас може навчити?.. Відкрите питання...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus