USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Реконструкцію РАЦСу у Луцьку хочуть розпочати вже цьогоріч

12 Червня 2018 15:24
Для того, щоб вже цього року була можливість розпочати роботи з реконструкції будівлі РАЦСу на проспекті Соборності під філію ЦНАПу та центр надання соціальних послуг, рішенням виконкому виділили майже 1,5 мільйона гривень на проектно-кошторисну документацію.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради 12 червня.

Як зауважив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, позачергове засідання покликане прискорити роботу в напрямку перерозподілу видатків бюджету.

Як пояснила директор департаменту бюджету та фінансів Лілія Єлова, керівництво міськради планує реконструювати приміщення РАЦСУ де діятиме філія ЦНАПУ та Центр надання соціальних послуг. Кошти планують отримати з держбюджету, а насамперед необхідно виготовити проектно-кошторисну документацію. Вже є бачення реконструкції приміщення. Щоб розпочати роботи вже цього року інтенсивними темпами, 1,497 мільйона потрібно виділити на проектні роботи. Проектна організація просить оплатити до 30% вартості до початку робіт. Для того, аби укласти договір на оплату, необхідно, аби були бюджетні призначення. Для цього пропонують перерозподілити видатки у межах одного розпорядника коштів – виконкому. Пропонують на 1,497 мільйона видатки на ремонт тролейбусів і спрямувати ці кошти на реконструкцію приміщення на проспекті Соборності, 18, під філію Центру надання адміністративних послуг.

Члени виконкому підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
лучанка Показати IP 12 Червня 2018 16:33
Я в шоці, то значить ЦНАП важливіший за РАЦС. Це ганьба місцевій владі. На скільки мені відомо це приміщення будувалося як будинок урочистих подій і віднесено до памяток архітектури місцевого значення і ніщо інше як РАЦС там бути не може. Який ЦНАп , Наведіть лад у тому приміщенні на Лесі Українки. Чому мовчить юстиція? Я закликаю громадськість міста не допустити цього ні в якому разі.Зайдіть подивіться які там проводяться обряди шлюбу. Ніде в Україні немає живого супрводу при реєстрації шлюбу а тут нате Вам ще один ЦНАП. Ганьба і ще раз ганьба якщо лучани це допустять.
Абориген до лучанка Показати IP 12 Червня 2018 21:37
Підтримуемо. Цнап перетворено у здирливу організацію грошей директором Карпюк. Ви подивіться на їх прибутки-25 мільйонів. Це засвідчуе дороговізну оплати за надані тут послуги. Лучани проти ЦНАПУ у приміщенні РАЦСУ.
лучанин Показати IP 12 Червня 2018 16:55
Це кому прийшла така "цікава" ідея ? Розвалити нормальне приміщення, яке має спеціальне призначення і всунути сюди цнап, гуманітарку. То якщо у міської влади є зайві гроші, відремонтовані дороги, дахи то побудуйте новий цнап на тлі розвалюх. Куди дивляться депутати? Хто їм вішає лапшу?
Анонім Показати IP 12 Червня 2018 17:35
А РАЦС де буде?????
Лic Показати IP 12 Червня 2018 18:07
Д*бiли нах. зi своiм ЦНАПом (((
Діти Показати IP 12 Червня 2018 18:18
Школу добудуйте.!!!!!!! А свої "роздуті" кадри потісніть у вже існуючих кабінетах. А то таке відчуття, що в нашій країні більше чиновників народжується ніж дітей .
Протеже Показати IP 12 Червня 2018 20:54
ЦНАП-це армія чиновників, які носять туди-сюди різні заяви та бланки, самі нічого не вирішуючи. 1,5 млн.грн. лише на проектні роботи для них! Ви що, зовсім подуріли?
Смл Показати IP 13 Червня 2018 00:30
Це неправильно голосували треба народу питати чи сподобається всім чи ні мені зовсім ні нет це фу проектів інших проектів давай лучанам голосують То так само як цум було голосували синя красива а тепер жовтий колір інших проектів не сподобалося так як загс Те проекту як магазин ТЦ
MN Показати IP 15 Червня 2018 11:48
Керівницву міськради хочеться "розпиляти" бюджет перерозподіливши кошти на реконструкцію ЗАГСУ замість закупівлі тролейбусів і водночас можливість збагачування через відкати від власників маршрутних автобусів. Бо ж після підвищення плати за проїзд у маршрутках ( старих, смердючих, іржавих) мешканці пересіли на тролейбуси. Закупивши тролейбуси вищого класу, екологічні, (нехай і бувши у використанні) владці втратять відкати від маршрутчиків і можливість надалі підвищувати ціну за проїзд у них.
дядько Юра Показати IP 1 Березня 2021 11:15
Йшов 2021 рік. Пусті балачки депутатів залишаються пустими балачками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus