USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ректорські вибори в ЛНТУ: Савчук подав безальтернативні списки «своїх» делегатів

8 Жовтня 2020 13:40
В.о. ректора Луцького національного технічного університету Петро Савчук під час вибору делегатів на голосування подав безальтернативні списки кандидатур, в яких є лише «його» люди, які однозначно підтримають Савчука на ректорських виборах. Відзначимо, що право голосу на виборах ректора матимуть науково-педагогічні працівники (75%), студенти (15%) та представники від навчально-допоміжних та адміністративно-господарчих підрозділів університету (10%). Саме останніх підібрали таким чином, щоб вони підтримали Петра Савчука.


Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Сьогодні зібрали всі відділи ЛНТУ, включаючи прибиральниць та обслуговуючий персонал, які зовсім не причетні до освітнього та наукового процесів. Працівників розсадили у трьох аудиторіях.

Після реєстрації учасникам оголосили заздалегідь підготовлений список кандидатів, які мають бути делеговані від відділів на вибори ректора. Кількість запропонованих кандидатів повністю відповідала квоті, тому вона була фактично безальтернативна.

Присутні мали право пропонувати свої кандидатури для внесення в бюлетні, але це уже ні на що не впливало.

Відповідно, обираючи делегатів, працівники ЛНТУ фактично не мали альтернативи, підтримуючи людей, які подав Петро Савчук.

ІА Волинські Новини повідомили, що до списків обирали керівників відділів та людей, які точно підтримають Петра Петровича на виборах.

Відзначимо, що сьогодні будуть оголошені результати виборів делегатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 8 Жовтня 2020 14:07
Таки щось організувати вміє і може!
Спостерігач Показати IP 8 Жовтня 2020 14:59
Тільки такі підлі схеми і може організовувати
к Показати IP 8 Жовтня 2020 23:22
Нагадує агонію на виборах 2015

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus