USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ректору волинського інституту змінять посаду та знизять зарплату

6 Лютого 2020 14:56
Найменування посади та розмір заробітної плати ректора Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петра Олешка буде змінено.

Про це йшлося 6 лютого під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення Про перейменування посади ректора ВІППО.

Як розповіла заступниця керуючого справами, керівниця відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук, рішення зумовлене змінами в наказі Міністерства освіти і науки, відповідно до яких найменування посади керівника інституту післядипломної освіти викладено в редакції «директор, завідувач, посади яких віднесено до науково-педагогічних посад»; цій посаді відповідає 21 тарифний розряд.

«Керівництво Волинським інститутом післядипломної педагогічної освіти, який є об’єктом спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, здійснює ректор. У зв’язку з цим повідомлено ректора ВІППО Петра Олешка про зміну найменування посади та розміру заробітної плати, на що він погодився», – сказала Мирослава Якимчук.

Отож, Петро Олешко згодом обійматиме посаду директора інституту.

Члени комісії підтримали проєкт рішення. Невдовзі його розглянуть на сесії облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
911 Показати IP 6 Лютого 2020 14:59
від коли прапорщик педагогом став . сміх тай годі.
Фома Показати IP 6 Лютого 2020 15:16
Маршал
Павлик Морозов Показати IP 6 Лютого 2020 15:33
Ні не треба людям брехати він службу проходив у званні не прапорщик, а офіцер - капітан чи майор, тут я вже не володію точною інформацією. Але ж якщо порівнювати, прапорщика з офіцером, то на офіцера треба вчитись не меньше чотири роки, а прапорщик готовиться в учєбкі 3-6 місяців, ну то є різниця.
Клава до Павлик Морозов Показати IP 6 Лютого 2020 19:16
Ні х...я ти не знаєшь Павлик Морозов ... Тому не піз....и ..
Лучанка Показати IP 6 Лютого 2020 16:09
Дивно читати як багатьом людям немає часу чи снаги, чи розуму, зреалізувати себе в житті, взяти на себе відповідальність за колектив, якусь справу, а тільки перейматися людьми які добиваються успіхів та мають нагороди від держави та колективу за відданість тому, чим займаються. Може прапорщик стати генералом, при певному хисті, може тракторист стати заможним олігархом аграрієм при певному бажанні, може вчитель стати директором заводу, при наполегливості...а от недалекі люди, котрі сидять на диванах, і просто жовчно і заздрісно обговорюють успіхи інших, ніколи не досягнуть успіху самі!!!!
Катя Показати IP 6 Лютого 2020 18:32
Яке б звання не мав Олешко, а порядок він там навів. Для типу наукової роботи там є люди з педосвітою, а він менеджер, толковий до того ж. На, а щодо існування даної установи, її ККД, а також установ типу МАНу, НЕНЦу, всяків відділів освіти та їх чисельності - то вже інша розмова
Богдан Сташинський Показати IP 6 Лютого 2020 19:13
Старший Прапорщик - Маршал козацтва ряженого ???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus