USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ремонт доріг та закладів освіти: бюджетна комісія Волиньради погодила перерозподіл коштів обласного бюджету

7 Червня 2019 14:49
Низку рішень щодо перерозподілу коштів субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам підтримали члени бюджетної комісії обласної ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 7 червня.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення про перерозподіл міжбюджетних трансфертів з обласного бюджету на 2019 рік.

Як пояснив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк, йдеться про технічні питання: змінюють отримувачів коштів або назви об’єктів. Так, пропонують збільшити обсяг субвенції з обласного бюджету бюджету Гуто-Боровенської ОТГ на поточний середній ремонт автодороги Гута-Боровненська – Житнівка Камінь-Каширського району на 190 тисяч гривень, на поточний ремонт цієї дороги в межах Боровненського старостинського округу на 135 тисяч; на поточний середній ремонт двох відрізків дороги Піщане – Боровне Камінь-Каширського району на 165 та 70 тисяч відповідно; на придбання дитячого та спортивного обладнання для облаштування дитячого майданчика в селі Малі Голоби Камінь-Каширського району на 100 тисяч.

На 100 тисяч збільшать обсяг субвенції з обласного бюджету бюджету Литовезької ОТГ на ремонт дороги в селищі Благодатне. На 600 тисяч збільшать обсяг субвенції для Любомльської ОТГ на капітальний ремонт даху Любомльського НВК ЗЗСО 1-3 ступенів – гімназії. На 108 тисяч збільшать субвенцію для Ковельського міського бюджету на поточний ремонт частини приміщення Підрізької амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

Горохівському районному бюджету збільшать субвенцію на 300 тисяч гривень на капремонт приміщення спортзалу в селі Борочиче. Для Луківської ОТГ збільшать обсяг субвенції на 120 тисяч гривень на утеплення клубу в селі Годовичі Турійського району. На 100 тисяч збільшать субвенцію Ратніському районному бюджету на реалізацію проекту «Інтернет-бібліотека-трансформер» в гімназії №1 селища Ратне. Для Любешівської ОТГ збільшать субвенцію на 18 тисяч на придбання цифрового відеодерматоскопа для Любешівської ЦРЛ. Бюджету Війницької ОТГ збільшать обсяг субвенції на 80 тисяч на ремонт майданчика для зберігання твердого палива в ЗОШ села Березовичі Володимир-Волинського району.

Окрім того, голова комісії Ірина Вахович повідомила, що Рожищенський міський голова звернувся з проханням змінити цільове призначення коштів та спрямувати 400 тисяч гривень на здійснення реконструкції пішохідних доріжок в ДНЗ «Дзвіночок» міста Рожище.

Також члени комісії погодили перелік природоохоронних заходів, на здійснення яких спрямовуватимуть 3,138 мільйона гривень. Раніше перелік підтримали у профільній комісії облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus