USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт вокзалу можуть завершити у травні-червні

21 Грудня 2011 14:27
Реконструкція залізничного вокзалу у Луцьку закінчиться у наступному році. Точної дати поки немає.
Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк у прямому ефірі Волинського телебачення 20 грудня.
Зокрема, мер зазначив, що зараз все ще триває реконструкція вокзалу. «Реконструкція буде завершена в наступному році. Поки не можу сказати точно у якому місяці. Є плани – травень, червень. Основне, що ми завершимо вокзал. Вокзал буде гарний, нічим не гірший від багатьох гарних вокзалів, які є в нас в Україні», – переконував Романюк.
Також він додав, що триває розробка проекту реконструкції привокзального майдану. Перебудовувати будуть територію повністю від вулиці Привокзальної до вокзалу. Мер зазначив, що на це можна використати кошти держбюджету.
До того ж, за словами Романюка, мерія звернуласьдо ОДА, адже губернатор Борис Клімчук пообіцяв йому профінансувати два місцевих проекти.
За словами градоначальника, проект привокзального майдану уже в розробці. «Він буде такий в принципі десь цікавий, там буде бруківка, клумби. Трошки прикрасимо, зробимо сучасну привокзальну площу», – запевнив міський голова.
Щодо завершення укріплення даху на надземному переході від привокзального ринку до залізничного вокзалу, то, за словами Романюка, поки на це коштів немає. «Ми побачимо, як ми перезимуємо, як перезимує те покриття, яке там є. Чи буде така необхідність робити ті накриття, чи ні», – додав мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 21 Грудня 2011 15:13
Вкрай необхідно зробити накриття над сходинками зі сторони Привокзальної площі. Бо коли іде дощ або мокрий сніг, болото з верхніх сходинок ллється на голови людей. Бридко!
Містянин Показати IP 21 Грудня 2011 15:24
А хіба за надземний перехід не Облспоживспілка била себе в груди - в обмін на продовження оренди ринку?
Лучанин Показати IP 21 Грудня 2011 15:48
А може це норма для "європейського" Луцька.
ovp Показати IP 21 Грудня 2011 16:41
Покриття на мосту резинове, краї на східнях уже понадломлювались. А коли морози вдарять, то резина стане дубова як пластмаса, може потріскати, і буде на мосту каток. Один раз я на ньому вже ковзався.
Світлана Показати IP 21 Грудня 2011 16:56
Я теж за накриття мосту!!! Мене бентежить те, чому міст гойдається??? Погана реконструкція???
СВС Показати IP 21 Грудня 2011 17:56
Мост еще окончательно не построен,,так как отсутствует навес (дах) и лифт.Интересно при реконструкции вокзала учли навес на перроне или нет.Лучший вокзал на львовской дороге,сомневаюсь я в этом.
не боюсь ходити по мосту Показати IP 21 Грудня 2011 18:00
Світланочко! Реконструкція - це коли зі сторого намагаються зробити щось нове, наприклад, з лайна цукерку. А в нашому випадку - конструкція. І не бійся, що міст гойдаєтся. Згадай, як стоїть Пізанська вежа. Страшно лише перший раз. Згадай...
Лучанин до не боюсь ходити по мосту Показати IP 21 Грудня 2011 20:33
А як називається те, коли намагаються зробити цукерку, а, як не крути, всерівно виходить лайно?!
Гнідава Показати IP 21 Грудня 2011 19:48
Що ви тут пишете? Вас міськ-крада не читає.
фтттттт до Гнідава Показати IP 22 Грудня 2011 10:20
Міськрада читає, повірте ;)
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2011 00:46
«Ми побачимо, як ми перезимуємо, як перезимує те покриття, яке там є. Чи буде така необхідність робити ті накриття, чи ні», – додав мер. Питання:хто буде у ролі кроліків для експерименту? Прості лучани чи ті розумники які ініціювали проектували приймали в експлуатацію, стрічку перерізали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus