USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Ремонту не було ніколи»: лучани просять привести до ладу занедбані двори

18 Лютого 2020 08:44
Лучани просять привести до ладу прибудинкову територію, що на вулиці Декабристів, 31, проспекті Відродження, 5, 5а, вулиці Митрополита Андрія Шептицького, 30, 32, а також відремонтувати дорожнє покриття в дворі на проспекті Волі, 60.

Із проханням відремонтувати двір між будинками на вулицях Декабристів, Шептицького та проспекті Відродження петицію зареєстрував Олександр Калашніков.

«Стан проїжджої частини та тротуарів непридатний для нормального та безпечного пересування – як автомобілем, так і пішки. Особливо це створює проблеми для людей похилого віку, дітей і проїзду з дитячим візочком. Дитячий та спортивний майданчики напівзруйновані, дітям немає де безпечно проводити свій вільний час. Прибудинкова територія не освітлюється, кількість паркомісць не відповідає потребам громадян. Загалом ця територія виглядає брудно та занедбано. Ремонту тут не було, мабуть, взагалі ніколи», – наголосив лучанин.
Прохання відремонтувати асфальтне покриття прибудинкової території на проспекті Волі, 60 на платформі «Відкрите місто» висловила Ольга Джус.

«У нашому дворі асфальтне покриття практично відсутнє. Двір не ремонтувався вже багато років і, як наслідок, дійти до смітників можна лише по грязюці. І це в центральній частині міста», – обурилася вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus