USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Реваншу не вийшло: «Шахтар» вдруге програв менхенгладбаській «Боруссії» у Лізі чемпіонів

25 Листопада 2020 21:53
Донецький «Шахтар» не зумів взяти реванш за ганебну поразку вдома та вдруге поспіль поступився менхенгладбаській «Боруссії» – 4:0

Нагадаємо, у третьому турі групового етапу, провівши катастрофічний матч в захисті та не створивши нічого в атаці, «Шахтар» розгромно поступився німцям – 0:6.

«Боруссія» зі стартових хвилин показала, що хоче грати першим номером, забравши м‘яч під контроль. Якщо удар Тюрама був вище воріт, то Емболо міг відкривати рахунок після розрізного пасу на 5 хвилині, однак Пятов вдало зіграв на виході.

На 10 хвилині німці мали ще один момент – Нойгауз, замикаючи простріл, не влучив у ворота. Донеччани намагалися відвести гру від своїх воріт, але на 16 хвилині господарі заробили пенальті – Кривцов не за правилами зіграв проти Тюрама у власному штрафному. Штіндль впевнено реалізував вирок арбітра, розвівши м‘яч та Пятова по різних кутах. Після забитого голу «Боруссія» продовжила тиснути, зокрема, Емболо міг подвоювати перевагу, але ударом з-за меж карного майданчика влучив у стійку.

На 30 хвилині той же Емболо виривався віч-на-віч з Пятовим, проте акцентовано пробити не зумів. Натомість «Шахтар» взагалі нічого не міг протиставити господарям поля – навіть коли м‘яч був до «гірників», ті діяли занадто повільно.

На 34 хвилині Ельведі головою замкнув подачу з кутового Штіндля, зробивши рахунок 2:0.

А у додатковий до першого тайму час Емболо таки реалізував один зі своїх чисельних моментів – нападник в падінні через себе поцілив у ворота після розіграшу штрафного – 3:0.

У другому таймі «Шахтар» більше володів м’ячем, однак це не принесло «гірникам» жодних дивідендів. Натомість німці забили ще один гол – удар-навіс Вендта залетів прямісінько у ворота Пятова – 4:0.

Підсумковий рахунок зустрічі – 4:0 на користь «Боруссії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Не фанатка Показати IP 26 Листопада 2020 05:16
Шахтар має грати в Донецьку!
Марадона Показати IP 26 Листопада 2020 06:13
я вчора й то жвавіше був
Шарій Показати IP 26 Листопада 2020 06:44
какая боль, какая боль!
Остап Вакарчук Показати IP 26 Листопада 2020 10:06
Що ФК "Динамо" Київ, що ФК "Шахтар" Донецьк зі своєю грою у футбол оце тільки можуть, що перемогти і то не завжди, такі сільські футбольні клуби, як: "Колос" з села Ковалівка Васильківського району Київської області, який заснований в 2012 році або "Інгулець" з села Петрове Кіровоградської області, що заснований в 2013 році.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus