USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Резніков може піти з МО, на його місце розглядають Буданова, – ЗМІ

5 Лютого 2023 16:49
Наступного тижня комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки заслухає питання про призначення нового міністра оборони.

Про це повідомила народна депутатка від «Слуги народу» Мар’яна Безугла.

«Перспективи тижня, зокрема: новий міністр – заслуховування», – написала вона.

Також, за словами Безуглої, комітет розгляне питання реформи Служби безпеки України, створення сил оборони, військово-лікарської комісії та медичного забезпечення Збройних сил України.

Нагадаємо, за інформацією УП, із наступного тижня міністр оборони Олексій Резніков залишить свою посаду, його місце може зайняти очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Повідомляється, що наразі команда президента роздумує, куди перевести Резнікова, адже «ні в кого в ОПУ немає сумнівів, що він повинен залишитися в команді».

Як варіант розглядається, що Резніков стане новим міністром юстиції. За даними УП, чинного міністра Дениса Малюську можуть відправити послом в одну із європейських країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пропоную. Показати IP 5 Лютого 2023 17:36
Олега Винника а в зами Олю Полякову (не чим не гірша за Г. Маляр)
Анонім до Пропоную. Показати IP 5 Лютого 2023 18:51
Тоді вже краще Валерія Маренича, а в заступники - його колишню дружину Антоніну. Своя сорочка ближче до тіла. Чи не так?
Порада Показати IP 5 Лютого 2023 19:08
Та заховайте вже кудись подалі ту депутатку Безмозглу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus