USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українська розвідка відстежує кожен крок Кадирова щодо України

26 Березня 2022 12:09
Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що ефективність дій українських військових у протистоянні з російськими насамперед пов'язана з тим, що держава має велику кількість інформаторів у РФ.

Про це він сказав в інтерв'ю американському виданню The Nation, пише ТСН.

"У нас багато інформаторів у російській армії, в їхніх політичних колах та державному керівництві", – наголосив Буданов.

Він розповів, що українці за допомогою технічних засобів розвідки та агентурних ресурсів стежать також за бойовиками голови Чечні Рамзана Кадирова, які воюють на території України.

Читати ще: Втрати Чечні в Україні загрожують Кадирову політичним крахом

"У нас у Чечні багато інформаторів. Тільки-но Кадиров починає готувати якусь операцію, ми швидко дізнаємося про це від наших агентів. Коли почалася війна, Росія зазнала багато втрат. При цьому більшість з окупантів навіть не встигла дістатися до Києва", – розповів головний розвідник України.

Читати ще: Більшість кадировців в Україні вже вирушили до Аллаха

Нагадаємо, на початку березня радник голови Офісу президента України Олексій Арестович повідомив про конфлікт між ФСБ Росії та бійцями Кадирова. Зокрема, в Чернігівській області був випадок, коли "кадирівці" пострілялися зі старшим керівним складом одного з російських підрозділів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 26 Березня 2022 12:29
Жоден керівник розвідки не має права розголошувати інформацію про про свою агентури, тим більш під час війни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus