USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

РФ без упину атакує «Азовсталь»: Україна пропонує Москві спецпереговори

24 Квітня 2022 13:35
Ворог без упину атакує маріупольський комбінат «Азовсталь», у підземеллях якого перебувають українські захисники та цивільні. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк пропонує Росії спеціальні переговори.

Про це він написав у Твіттері.

«Великдень-2022. Але просто зараз РФ без зупинки атакує маріупольську Азовсталь. Місце, де перебувають наші цивільні та військові, засипають важкими авіабомбами, обстрілюють артилерією та інтенсивно концентрують сили й техніку для штурму. Хто там віддав наказ «не штурмувати»?» – написав Подоляк.

Читати ще: Жінки, діти та немовлята: показали відео з цивільними, які вже два місяці живуть в підвалах «Азовсталі»

Він зазначив, що РФ має подумати про залишки своєї репутації, і для цього необхідні всього три «маріупольські кроки»: оголосити реальне великоднє перемирʼя над Маріуполем; негайно дати гумкоридор для цивільних; погодитись на «спецраунд переговорів», щоб Україна забрала/обміняла військових.
Агресія Росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Із заблокованого російськими загарбниками Маріуполя загалом евакуювалися на підконтрольну українській владі територію близько 150 тисяч мешканців, залишаються у місті ще близько 120 тисяч.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота, мотострілки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus