USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жінки, діти та немовлята: показали відео з цивільними, які вже два місяці живуть в підвалах «Азовсталі»

23 Квітня 2022 08:55
Полк «Азов» виклав у мережу нове відео з підвалів комбінату «Азовсталь» у заблокованому ворогом Маріуполі.

Як випливає зі слів людей, запис зроблено 21 квітня. У підвалі в основному жінки та діти – від немовлят до підлітків 14 років. Вони майже 2 місяці перебувають у цьому підземеллі, без можливості подихати свіжим повітрям чи елементарно нормально справити необхідні життєві потреби.

Діти дякують військовим за підтримку і їжу (на відео зафіксовано, що бійці принесли смаколиків, – ред.). Вони зізнаються, що дуже хочуть побачити сонце, обійняти рідних.

Мешканці «азовського підземелля» просять про безпечний гуманітарний коридор, щоб отримати змогу виїхати на неокуповану українську територію. Жінки наголошують, що дуже переживають за своїх дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus