USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Рятувальники витягнули з замету авто волинян, які поверталися з Водохреща

20 Січня 2017 10:22
Протягом доби пожежно-рятувальними підрозділами було здійснено 3 виїзди по витягуванню автомобілів з снігових заметів – вивільнено 3 автомобілі, де перебувало 11 людей, інформують у прес-службі ДСНС Волині.

Так, 19 січня 09:23 працівники 6-ої державної пожежно-рятувальної служби м. Ківерці витягнули зі снігового замету легковий автомобіль.

О 16:43 у селі Лище Луцького району працівники аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Волинській області зі снігового замету відбуксирували на безпечну ділянку дороги автомобіль, де знаходилися троє дорослих та двоє діток, які поверталися після купання в ополонці.

О 17:50 у селі Боголюби Луцького району працівники аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Волинській області зі снігового замету відбуксирували за допомогою лебідки на безпечну ділянку дороги легковий автомобіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
замосць Показати IP 20 Січня 2017 11:26
бізнесмени з Литви і Польщі, не жміть гроші на свої корчі, купіть нормальну зимову гуму!
вова до замосць Показати IP 20 Січня 2017 12:01
дивись на фото в цього фольца який шаран нормальна зимова гума, а те що наші слуги народу гребуть гроші на очистення доріг місцевого значення це не його вина. Бо як почнуть прибирати сніг з автошляхів то разом з ним і асфальт здеруть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus