USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Рідні майже тиждень жили в невідомості: на війні загинув Герой з Ковельщини Сергій Клекоцюк

13 Листопада 2023 13:54
Знову страшна звістка прилетіла на Ковельщину. На війні з Росією загинув 44-річний житель села Заріччя Клекоцюк Сергій Володимирович.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Майже тиждень його рідні жили у важкій невідомості, а згодом, на жаль, отримали підтвердження про найстрашніші свої здогадки.

Сергія Клекоцюка призвали до війська влітку цього року. Він був стрільцем-помічником гранатометника у штурмовій бригаді. Загинув під час виконання бойового завдання поблизу міста Красногорівка Покровського району Донецької області.

Прощатимуться із Героєм у його рідному селі Заріччя.

«Про час та деталі похорону повідомимо, як тільки буде зрозуміло, коли кортеж із тілом воїна зможе прибути на Волинь. Висловлюю щирі співчуття батькам, донькам, дружині, усій родині та усім, хто знав, любив і поважав Сергія Клекоцюка. Вічна пам’ять, вдячність і слава полеглому Героєві!» – йдеться в повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Листопада 2023 22:45
доколе. знак пытання бic вас взять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus