USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Рідний брат нардепа Барни сидить у польській в’язниці за вбивство, – журналіст

4 Жовтня 2018 12:20
Старший брат народного депутата від БПП Олега Барни та голови Тернопільської ОДА Степана Барни сидить у польській в’язниці за вбивство та розбій.

Про це у соціальних мережах написав журналіст Ігор Колтунов.

Журналіст зазначив, що у нього є інформація про те, що у двох братів-політиків є ще один рідний брат – Василь Барна. Зараз він відбуває довічне ув’язнення у Польщі за вчинені вбивство та розбійний напад.

Аби підтвердити чи спростувати отриману інформацію, надсилаю запит до Республіки Польща. З результатами ознайомлю згодом”, – зазначив журналіст.

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: НАРДЕПА ВІД БПП «СОЛІДАРНІСТЬ» БАРНУ ВИМАГАЮТЬ ПОЗБАВИТИ ДЕПУТАТСТВА. ЗАЯВА

Ігор Колтунов зазначив, що впливові брати ув’язненого уже робили спроби визволити свого брата. Також журналіст додав, що у нього є ще певний компромат на Барну, який він опублікує згодом.


Нагадаємо, народний депутат від БПП Олег Барна обматюкав журналіста Ігоря Колтунова після запитання про кнопкодавство. Після чого у соцмережах запустили флешмоб #ідітьусраку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus