USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ріс у неналежних умовах: матір зниклого другокласника з Волині притягнуть до відповідальності

8 Квітня 2021 17:43
Матір зниклого другокласника з Волині притягнуть до відповідальності через неналежне виконання батьківських обов’язків.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, про зникнення дитини правоохоронцям повідомила мати лише сьогодні о 8:55 год., хоч хлопчик ще вчора, близько 17 години, пішов гуляти та не повернувся додому. Рідні спочатку шукали його самостійно, але безуспішно.

Дитину поліцейські разом зі службовими собаками знайшли вже за 4 години після початку масштабних пошуків. Першими хлопця помітили правоохоронці Сніжана Лапків і Степан Свинарчук, а також службова собака Ніка з гвардійським кінологом сержантом Денисом Тимченком. «Той безсилий лежав в очереті біля болота, що приблизно за 10 кілометрів від дому. Якби правоохоронці запізнилися хоч на декілька хвилин – наслідки були б непоправними. Хлопця дістали із багнюки, далі везли на підводі, а до села більше кілометра його ніс на руках оперуповноважений Вадим Барчук», – розповів заступник начальника ГУНП Михайло Сорока.

Поліцейські також з’ясували, що хлопчик зі старшим братом проживає в неналежних умовах, проте відповідні компетентні органи місцевого самоврядування і соцслужби про це правоохоронців не повідомляли. «Вирішуватиметься питання про притягнення матері до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків та відповідні органи – за службову недбалість. Подальшу долю дітей вирішуватимуть соцслужби. Наразі хлопці перебуватимуть у медзакладі», – повідомив заступник начальника ГУНП Сергій Козак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПРОсто Показати IP 10 Квітня 2021 00:21
Вонюче алкоголіцьке бляд@@во....
075 Показати IP 10 Квітня 2021 11:35
У нас в Україні страшне щось робиться. Дитина голодна при рідній матері. Ненормальна мати п'яничка разом з коханцями привили дітям такі спогади про шашлики. Самі дорослі понапиваються горілки, понаїдаються жареного м'яса, а діти доїдають, що залишилось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus