USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Рівень алкоголю перевищував у 6 разів: у Луцьку зупинили п'яного мотоцикліста

12 Серпня 2020 18:02
Сьогодні, 12 серпня, близько 1 години ночі, патрулюючи вулицю Володимирську, інспектори помітили мотоцикл Loncin LX200, водій якого рухався без мотошолома, чим порушував правила дорожнього руху.

Патрульні зупинили двоколісний транспортний засіб. Під час спілкування з 20-річним кермувальником, охоронці правопорядку виявили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, повідомляється на сторінці відомтства у фейсбуці.

Хлопець погодився пройти огляд на стан сп’яніння, результат - 1.34 проміле, що понад 6 разів перевищував норму.

На водія мотоцикла патрульні винесли постанову за ч.5 ст.121 (Порушення правил користування мотошоломами) та протокол за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Порушника відсторонили від керування. Надалі рішення щодо притягнення до відповідальності прийматиме суду.

Патрульна поліція Волинської області нагадує водіями двоколісних транспортних засобів про необхідність дотримання правил дорожнього руху. Пам’ятайте, що ви є учасниками дорожнього руху та несете відповідальність на рівні з водіями чотириколісних транспортних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Іван Показати IP 14 Серпня 2020 10:23
І конфісковувати треба ТС за п'яне водіння у таких недороблених

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus