USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Робив закладки та продавав «з рук в руки»: 21-річний волинянин продавав наркотики

25 Червня 2021 17:01
21-річний житель ківерцівщини створив два телеграм-канали для продажу наркотиків, а також забезпечував їх функціонування: виконував роль адміністратора, оператора і закладчика.

Про це повідомляє поліція Волині.

Він фасував наркотичні засоби, психотропні речовини та залишав закладки на території Ківерець, після чого відправляв клієнтам фото і їх координати. Отримані кошти переводив на власні банківські картки. Окрім цього, зловмисник здійснював торгівлю наркотиками і контактним шляхом – «з рук в руки».

Сьогодні під час проведення санкціонованого обшуку за його місцем проживання поліцейські вилучили близько 15 г марихуани, фасувальні пакетики, пристрій для вживання наркотиків, електронні ваги, банківську картку, мобільний телефон та понад 1 тис. грн. Вилучене направили на дослідження.
Встановлено, що зловмисник щомісяця збував майже 30 доз заборонених речовин на суму близько 15 тис. грн.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Наразі слідчі за погодженням з процесуальними керівниками готують зловмиснику повідомлення про підозру у вчиненні інкримінованого злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 25 Червня 2021 20:15
Дідо марихуани бачив в Голандії.. То шо на фото то не марихуани то якесь листя..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus