USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Рокери, денс-співачка та учасниця «Фабрики зірок»: хто вітав Луцьк із днем народження

8 Вересня 2019 09:00
Свій 934-й день народження Луцьк проводжав святковим концертом, різноманітними конкурсами, розіграшами цінних подарунків та дискотекою в центрі міста.

Протягом усієї суботи, 7 вересня, лучан і численних гостей міста на облаштованій просто неба сцені неподалік головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки розважали місцеві та запрошені танцюристи та музиканти.

Святкове дійство розпочалося ще в післяобідню пору показовими виступами, зокрема спортивними, караоке та дефіле.

Найочікуванішою частиною програми, своєю чергою, стали вечірні музичні виступи відомих виконавців.

Музичну естафету розпочав запрошений зі Швеції гурт «Lin – D», після котрого виступили скрипалька Наталія Горщар та співачка Галина Конах.

Натомість по-справжньому запальна атмосфера запанувала під час відривного виступу лучан із рокового гурту «One light inside», котрі не тільки радували публіку драйвовими та гучними композиціями, а й дивували спецефектами та використовуваними елементами образів.
Між виступами запрошених музикантів зі сцени з днем народження рідного міста лучан привітав радник міського голови, депутат Ігор Поліщук.

«Я щиро вітаю Луцьк, усіх лучан, гостей міста з цим чудовим святом – із днем нашого надзвичайного, найкращого, найяскравішого, найріднішого міста Луцька. Хочу побажати усім нам, щоб ми були успішними, щоб ми любили наше місто, щоб ми разом спільними зусиллями робили його кращим, допомагали йому рухатися вперед і розвиватися», – сказав Ігор Поліщук і подякував усім присутнім за те, що віднайшли час і прийшли на організований з нагоди свята концерт.

«Хочу, щоби ми з гордістю говорили: я лучанин або я лучанка. І щоб ми пишалися рідним містом», – зазначив він.
Опісля святковий концерт продовжився і на сцену дійства, аби все було окей, піднялася Sonya Kay.

Розпочала свій виступ поп-денс-співачка, однак, із третього разу – все через невеликі технічні несправності.

«Sonya Kay! Все буде окей», – радісно скандували присутні, коли врешті артистці вдалося заспівати першу танцювальну композицію.
Далі всі разом продовжили веселитися – танцювати, стрибати, голосно аплодувати та нестримно підспівувати під усім знайомі, легко вловимі мелодії.

Цього разу в перерві між артистами не обійшлося без приємних сюрпризів, адже серед присутніх розіграли купу подарунків – від зошитів та капців до подарункових сертифікатів від партнерів і навіть гітари.
А хедлайнеркою святкового концерту була українська співачка родом зі Львівщини, учасниця телешоу «Фабрика зірок 3» MamaRika.

Як зізналася виконавиця, в неї особливі стосунки з Луцьком і тут вона почувається немов удома, адже її мама деякий час проживала в нашому місті.

«Це те місто, куди ти приїжджаєш і можеш відпочити», – зазначила MamaRika.
Окрім своїх найновіших хітів, таких, як «Проліски», «FAYNO», «Ти і я», співачка заспівала й пісню десятирічної давнини, часів «Фабрики», – «Нема образ».

Артистка так енергійно й невтомно запалювала публіку, що глядачі просто не змогли відпустити її без однієї бонусної пісні – на біс MamaRika знову представила «Проліски».
Завершилися святкування на проспекті Волі загальною дискотекою.

Текст і фото Ольги ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus