USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гурт «Тінь Сонця» вдарив запальний рок у Луцьку

17 Березня 2018 10:10
Пісні про визначну українську історію, прихід весни та Волинь: великий сольний концерт київського фолк-метал-гурту «Тінь Сонця» у рамках ювілейного туру «15 років на сцені» 16 березня у «ЛучеSк – пабі».

Лідер гурту Сергій Василюк одразу ж дав зрозуміти, що сьогодні буде весело, тож запросив фанатів ближче до сцени. Зважаючи на те, що на вулиці зимно, фронтмен закликав лучан, аби ті покликали весну, станцювавши у хороводі під пісню «Кривий танець».
Наступною рокери зіграли пісню, яка, за словами Сергія Василюка, пов’язана з сумними подіями на сході України.

«Це пісня про справжню відданість, любов, кохання та наших берегинь. До речі, сьогодні на нашому концерті дуже багато Героїв, які пройшли війну на сході, тому давайте їх привітаємо», - зазначив фронтмен та разом із гуртом зіграв трек «На відблисках мого меча».
Окрім того, гурт зіграв пісню, присвячену видатному подвигу молодим хлопцям під Крутами, «Ніколи не плач».

Далі публіка відривалася під «Коли на серці сумно», «Громом і вогнем», «Народна війна». Під пісні гурту також невтомно танцювала під сценою і маленька дівчинка.
Перед виконанням треку «Слався Мати Русь» Сергій Василюк зауважив, що коли поляки захопили Галичину, то Волинь не могли захопити наступні 150 років, оскільки вона найкраща. Також рокери зіграли композицію «Луканон», яка ніколи не виконувалася у Луцьку, в її основі слова Редьярда Кіплінга (англійський письменник, - ВН), перекладені на українську.
До того ж гурт виконав, на їхню думку, найбільш волинську пісню «Дорога в ліс». «Остані ночі без тебе» рокери зіграли у дуеті з волинянкою Іриною Сащук-Матюк.
Втім, найбільше луцька публіка очікувала найвідоміші пісні гурту «Меч Арея» та « Їхали козаки», тож рокери не підкачали, а публіка, своєю черго, була вдячна їм за виступ.
Насамкінець Сергій Василюк підкреслив, що з Луцьком завжди спекотно і завжди весело.

Олександр Зелінський
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus