USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Романюк братиме кредит?

11 Лютого 2011 09:47
Луцький міський голова Микола Романюк каже, що одним з виходів з ситуації, коли міська рада мусить погасити кредитну заборгованість у 10 мільйонів гривень є новий кредит у банку.

Про це Романюк повідомив у коментарі Волинському телебаченню 10 лютого.

Нагадаємо, що банк «Форум» ще 18 січня надіслав листа до Луцької міської ради з нагадуванням про погашення до 27 квітня облігацій серії «Б» загальної вартості десять мільйонів гривень.

«Вихід тільки один: потрібно буде їхати в банк і домовлятися», - зазначив Романюк.

Водночас мер повідомив, що облігації не підлягають реструктуризації, так як розміщені на ринку. За деякою інформацією облігаціями вже викупила зарубіжна компанія, тому банк «Форум» повинен з компанією розрахуватися, а Луцьк має розрахуватися з банком.

«На сьогоднішній день виходу як такого готового ще немає. Один із варіантів той, що прийдеться, напевно, якщо не буде в нас коштів - може мільйон, може два мільйона ми назбираємо – а інші таки прийдеться брати в банку кредит на довший термін і поетапно розраховуватися. Іншого виходу поки що на даний момент я не бачу», - сказав Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
будьмо уважні! Показати IP 11 Лютого 2011 10:03
Однозначно що за цими боргами ОБОВ"ЯЗКОВО треба платити. По ідеї в бюджеті міста мали б передбачити видатки на ці цілі. Не треба забувати і про проценти, які на сьогоднішній день є досить великими, бо коли випускали облігації, то тоді ставки були помірними. Умовами випуску облігацій не передбачається зміна (зменшення) процентних ставок. Для отримання кредиту в якомусь банку, треба дати під заставу якусь нерухомість, яка зараз належить місту і коштує "копійки", на що треба обов"язкове рішення сесії. Судячи з строків, завдання - дуже складне, адже оформити кредит так швидко не вдасться...
Serg Показати IP 11 Лютого 2011 10:20
Чому б не скористатися "Кредиткою юніверсальною" від ПриватБанку, то нічого страшного що там 3 відсотки місячних, зате 55 днів льготного періоду
Джек Показати IP 11 Лютого 2011 11:14
Sergu . Круто підколов з універсальною кредиткою. молодчинка.
Вася Столяр Показати IP 11 Лютого 2011 11:24
Продайте мені стадіон, і погасите кредит! А краще даром віддайте!
воав Показати IP 11 Лютого 2011 11:50
А то Романюк не знав про кредити. На иборах казав, я знаю, що 240 млн.боргів і я знаю як іх загасити. Розумників взяти кредит багато, а от виконати свої обіцянки мало. Якщо Романюк не погасить кредиту - він ПУСТИШКА !
Андрій Лучик Показати IP 11 Лютого 2011 16:08
Легким порухом руки... всі кредити з банку "Форум" переводяться в "Приватбанк" :)
VSC Показати IP 11 Лютого 2011 17:04
Так примитивно, как два байта отослать. "Скучно девушки."(С)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus