USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк одягнув банкірів Волині у вишиванки. ФОТО

21 Серпня 2010 17:02
З нагоди Дня Незалежності України близько 90% працівників волинських відділень «Приватбанку» 21 серпня прийшли на роботу у вишиванках.

Як розповіли у прес-службі Волинського ГРУ «Приватбанку», ініціатором акції «Вишиванка у Приватбанку» став директор Микола Романюк, - повідомив ВІП.

Ідею керівника підтримали сотні його колег по всій області, які одягнули українське національне вбрання. Акція наскільки припала до душі волинським банкірам, що вони переконанні – вбиратися у вишиванки в переддні Дня незалежності відтепер будуть щорічно.


Незвичайним дрес-кодом цікавилися клієнти фінустанови. Вони розпитували про вишиванки працівників «Приватбанку», значенням візерунків та з особливим захопленням роздивлялися сорочки ручної роботи.

Прості ж міщани, які проходили неподалік головного офісу Волинського ГРУ «Приватбанку» або ж їхали в авто чи громадському транспорті також не залишилися осторонь акції. Вони з подивом та усмішками дивилися на понад сотню працівників банку, які одягнені у вишиванки зібралися на вході аби зробити колективне фото.

«На їхніх устах був клич «Слава Україні!» – «Героям слава!», – кажуть у прес-службі ВГРУ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
угу Показати IP 21 Серпня 2010 18:56
Льовочкін наказав кандидату в мери від ПР активізувати роботу. А старий комсомолець - атвєтіл єсть!
жадібний Показати IP 21 Серпня 2010 21:33
А гроші на купівлю вишиванок дав чи заставив купляти з зарплати?
до зарплати не дотягну Показати IP 21 Серпня 2010 21:34
Ну чого ні - нажився на нас як банкір і як губернатор - тепер можна викидати гроші на різні акції вихвалення самого себе
{Хайм Показати IP 21 Серпня 2010 23:06
А в это время сам Николай мерял ярмолку и пейсы. Таки да. Думаете почему его нет на фото? И что самое интересное они ему подошли.
Лучано Показати IP 22 Серпня 2010 00:58
А микола як завжди мавпує когось. Тепер - Бондаря. Колю придумай щось сам. Ти ж дорослий хлопець.
{Хайм Показати IP 22 Серпня 2010 03:29
А в это время сам Николай мерял ярмолку и пейсы. Таки да. Думаете почему его нет на фото? И что самое интересное они ему подошли.
дідо Показати IP 22 Серпня 2010 11:07
тільки хамлять клерки,вимагаючи у клієнтів копійки... ПРІВЄТБАНК ЕКОНОМІТЬ НА КОПІЙКАХ...ГАНЬБА
Українець Показати IP 22 Серпня 2010 13:33
Молодець Микола Ярославович!!! А що ваш ПАЦЮЧИСЬКО зробив щось подібне. Вашому пацюку грицюку тільки коровам хвости крутити в хліві!!!!!
Хайм Показати IP 22 Серпня 2010 13:50
Правильно и я вот говорю пусть этот грицюк хвосты в колхозе крутит. Поверте никто лучше Богдана Шибы управится не сможет.
буде до Хайм Показати IP 23 Серпня 2010 02:33
Прийде час - нкрутить грицюк хвости всім, хто на це заслуговує. Скоро вже.
Комбайнер Василько Показати IP 22 Серпня 2010 13:57
Ну якщо вже прибічники Романюка починають мочити Грицюка називаючи ПАЦЮЧИСЬКО, то страх у вас хлопці з великої літери.
вого КРОК Показати IP 22 Серпня 2010 15:48
Цікаво а колектори Привату також в вишиванках?))
))) Показати IP 22 Серпня 2010 16:45
насчьот копійок нєсогласни. Курочка по зьорнишку клюйот. Чи вони мають це з кишені докладати?
Читач Показати IP 22 Серпня 2010 16:54
Миколо Ярославовичу! Тримайте свою лінію і не звертайте на все уваги. Українці - особлива нація. В Україні усі мають бути бідними, а ще приємне заняття - рахувати гроші в чужій кишені. Якщо у мене пропало теля, то хай у сусіда пропаде корова. Це - стимул до життя злих людей і заздрісників. Заздрість - один з найтяжчих гріхів по Біблії. Хто рахує чужі гроші, той мало живе, сліпне, вмирає від інфаркту, раку шлунку і ще від тисяч хвороб.
правдолюб Показати IP 22 Серпня 2010 16:54
пан романюк зайнявся плагіатом у дрібних маштабах, бо Шиба збирає весь люд на майдані у вишиванках вже не перший рік, тобто ставши мером теж тільки і робитиме продовжуватиме політику Батька Луцької демократії ШИБИ
вого КРОК Показати IP 22 Серпня 2010 18:17
2Читач "...Українці - особлива нація. В Україні усі мають бути бідними, а ще приємне заняття - рахувати гроші в чужій кишені....". Шановний це повна маячна!Хай не в більшості але ми розумний,сильний й щирий народ,а ось Ви представник виду "хахол" що постійно скиглить й лиже комусь анус! P/S Чому такі гарячі прояви патріотизму зявились в Миколи Ярославовича саме зараз,чому? Це ніяк не звязано з виборами мера,ні?
xz Показати IP 22 Серпня 2010 20:37
мила і дуже приємна касирочка на першому фото, аж настрій покращився) Файна дівчина! до речі романюк на фото є, а на рахунок проявів патріотизму, (про що зазначив "вогоКрок") то мушу сказати шо романюк відвідує мабуть всі офіційні заходи що проводяться на рівні міста чи області вже давно, і чомусь я ні разу не бачив на тих заходах жодно представника іншого комерційного банку, та й справа навіть не в тім, романюк як директор філії приймав і приймає хоч якусь учать в житті міста (благодійність, акції, тощо) чого не скажеш про інших... і тому дорікати людині що він "це" робить бо йде на мери - просто тупо. це його право, як і будь кого іншого. а дівчина то файна))
хз до xz Показати IP 23 Серпня 2010 02:34
Відвідує, бо був губернатором а тепер прагне стати мером. от і відвідує...
Тато Показати IP 22 Серпня 2010 20:56
Климчук та Кривицький (Карабаси-барабаси) вже дали відмашку своїй льльці: "Пане Миколо до роботи - Ми за Вас"!
Helge Показати IP 22 Серпня 2010 23:30
Лихварі у вишиванках - це так незвичайно...)))
Беня Показати IP 23 Серпня 2010 14:32
Ша быдло. Романюк будет мэром.
Регионы Показати IP 23 Серпня 2010 14:44
Мы поддерживаем Николая Романюка. Он истинный патриот. Поддерживамет русский язык по флоту он определился и поддерживает президента Януковича. Он много зделал для нашего города. Открывал больницы, школы,садики. Когда он был губернатором делались дороги. Тепло и вода в наших квартирах тоже благодаря ему. Это он кредиты Кропиве дает чтобы тот за газ рассчитывался вовремя. Нам лучанам такой руководитель нужен. Слава таким патриотам как Романюк! Победа будет за нами!
Постороння людина. Показати IP 23 Серпня 2010 18:11
Романюк – це моральна чистота, честь, достоїнство і порядність, нетерпимість до брехні, лицемірства. Його життя завжди перетікало в напруженому і інтелігентному руслі. Це людина, яка володіє безкінечною людською чарівністю. Він завжди керувався істиною, яка завжди є дефіцитом в нашому світі. Він ніколи не прагнув влади: вона до нього йшла сама. Він завжди сприймав свої посади як каторжну роботу і відповідальне завдання по наведенню порядку на дільниці, яку йому доручили. Я завжди вдивлявся в розумні обличчя таких людей, як Романюк і ніколи не сумнівався, що вони зможуть тричі переплисти Ла-Манш, вивчити двадцять мов, стати олімпійськими чемпіонами з любого виду спорту або просто… мільярдерами. Хто хоче, той і може. Такі люди не живуть руйнівними ілюзіями, не проходять школу приниження, не сповідують кілька моралей. Секрет їх успіху – добре серце, терпимість і любов до людей. Вони щасливі, бо володіють найбільшою в світі розкішшю – розкішшю людського спілкування. Я буду в захопленні, якщо випаде щастя вітати його з посадою мера Луцька. Не політехног. Просто - постороння людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus