USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Романюк розповів, яку дорогу у Луцьку можуть робити вночі

17 Квітня 2013 18:44
Ремонт перехрестя Відродження – Рівненська – Електроапаратна, що у Луцьку, може стати одним із випадків, коли дорогу ремонтуватимуть вночі.

Про це розповів Луцький міський голова Микола Романюк під час інспектування того, як триває капітальний ремонт вулиці Винниченка 17 квітня.

За словами мера Луцька, задля того, аби дорожники ремонтували автошляхи вночі, потрібно створити належні умови. «Є певні правила про проведення дорожніх робіт вночі. Повинні забезпечити певне освітлення і, що не менш важливо на сьогоднішній день, це платити треба нічні і перераховувати заробітну плату. Це також за собою тягне певні кошти», - розповів Микола Романюк.

Наразі ж «поодиноким» випадком нічної роботи дорожників може стати перехрестя Відродження – Рівненська – Електроапаратна. «В таких ми частково будемо робити», - зауважив міський голова.

Окрім того, ще одним альтернативним варіантом роботи дорожників може стати схема, у якій одну частину проїжджої частини перекривають, а транспорт курсує лише іншими вулицями і другою частиною дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 17 Квітня 2013 18:54
Ремонт доріг має бути тільки вночі.
Bobryk до дідо Показати IP 17 Квітня 2013 19:15
Стесняюсь спросить кто будет оплачивать этот банкет? Добре писати про те що має бути, а хто буде оплачувати нічні. Чи Ви вийдете вночі працювати, якщо Вам не заплатять нічні? Ті хто ремонтує дороги ті ж самі люди і в них є такі ж сім ї
дідо до Bobryk Показати IP 17 Квітня 2013 19:28
Неподобається нічна робота,нехай звільняються. Нічні давно пора відміняти,це відголосок совка. У Європі нема нічних,неважно коли людина працює,вона працює зав зарплату.
Дмитро до дідо Показати IP 17 Квітня 2013 20:06
Ти дурак? ото бери виходь по ночам і працюй
Саша Показати IP 17 Квітня 2013 21:38
Дмитро - це все таки Ви і є той... Для того щоб дороги робились нормально, а не срала-мазала-ліпила, як це роблять у нас, всі роботи мають проводитись у ночі. А у тих клеєних місцях в першу чергу з'являються ями... А нічні хай оплатять ті,за кого голосували такі розумаї, як Дмитро...
Bobryk до Саша Показати IP 17 Квітня 2013 21:58
Ще раз: нежважаючи на те що Ви думаєте і як вважаєте є чинний Кодекс законів про працю і роботодавці повинні його виконувати. Не подобається ідіть в депутати і вносьте пропозицію про відміну цієї статті, якщо підтримають, тоді дорожники будуть працювати вночі, на святкові, без вихідних, і коли Вам забажається, а поки вони працюють як і Ви в рамках Кодексу законів про працю. Якщо хочемо побудквати правову днржаву, мусимо виконувати закони, які б вони не були б, та незважаючи чи подобаються вони чи ні.
Корінний лучанин Показати IP 17 Квітня 2013 22:03
Хлопці, чого ви списи ламаєте? Це проблеми дорожників. Хіба там люди працюють за СПАСИБІ? Якщо їм поставлене завдання відремонтувати перехрестя, то хай ремонтують. Хай добиваються нічної оплати. Я думаю їм заплатять.
Олександр Показати IP 18 Квітня 2013 09:03
А як люди в будинках спати будуть коли навкруги стукіт-грукіт?
Colonel до Олександр Показати IP 18 Квітня 2013 10:40
Мінус тільки шум вночі. Але набагато більше шкоди від кілометрових заторів, відповідно загазованого повітря. Тобто міські владці, як державні мужі повинні оцінити шкоду здоров,ю і гаманцям лучан від транспортніх заторів і відносно копійчані суми нічних доплат. (крадуть на ямковому ремонті та тендерних відкатах в десятки разів більше цих доплат!)А різним дмитрикам "Ти дурак? ото бери виходь по ночам і працюй" пора знати що багато міських служб працюють цілодобово....
rikt Показати IP 18 Квітня 2013 11:44
Живу на Винниченка. Вчора допізна там латали дорогу. Гуркіт - жах! А вдома малі діти і старі батьки. Нічну роботу може пропонувати хіба той, хто ніколи на собі не відчував таких страждань. І повірте, поки не їздить там транспорт, жителі тішаться хоч кращим повітрям і можливість пройти по тротуару, де звикло стоять машини.
Саша Показати IP 19 Квітня 2013 21:48
Шум по ночах максимум на тиждень, а дороги зроблені по правилах на роки... Це тимчасові незручності, тим хто живе на Волі доводиться терпіти декілька раз на рік "масові гуляння", а в мене під вікнами таксисти паркуються, пів ночі анекдоти з матами, але це вже інша історія...
Саша Показати IP 19 Квітня 2013 21:53
А ще в мене під вікном яма, і я частенько чую брязкіт автомобілів, які в неї попадають. І взагалі тим хто живе біля дороги в принципі не пощастило, то "пилососи" ночами прибирають і шумлять, то двірники зранку жаліються на малу зарплату і Колю Азірова...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus