USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Романюк йтиме на вибори мера Луцька від партії Тігіпка

7 Вересня 2010 21:53
Представником партії «Сильна Україна», який буде балотуватися на посаду міського голови Луцька, буде Микола Романюк.

Про це «ВН» стало відомо з власних джерел.

Екс-голову Волинської обласної державної адміністрації, директора ВГРУ «Приватбанку», депутата Волинської обласної ради Миколу Романюка в якості кандидата на пост мера Луцька представив 7 вересня у Києві лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко.

Як пише «Українська правда», партія «Сильна Україна» має намір висунути більш 40 кандидатів у мери на майбутніх місцевих виборах – заявив Тігіпко.

Тігіпко представив 10 представників партії, які будуть балотуватися в мери Чернігова, Миколаєва, Житомира, Кіровограда, Сум, Івано-Франківська, Луцька, Горлівки і Енергодара.

Він також заявив, що в тих населених пунктах, де партія не буде мати власних кандидатів, вона буде розглядати питання про підтримку представників інших політичних сил.

За його словами, «Сильна Україна» також має намір взяти участь у виборах в 800 місцевих радах, де зареєстровані місцеві партійні організації.

При цьому Тігіпко наголосив, що партія не є регіональною політсилою, а буде приймати участь у виборах у всіх регіонах.

Відповідаючи на питання про те, як фінансуватимуться вибори партії «Сильна Україна», він відповів, що для цих цілей буде створений як центральний бюджет, так і місцеві.

«У нас є центральний бюджет. Цим буде займатися і партія (у першу чергу), і я особисто. Але будуть і місцеві бюджети - будуть місцеві витрати, вони самі будуть думати про це, і, думаю, будуть вкладати свої гроші», - сказав лідер партії.

Разом з тим, він підкреслив, що це будуть «не найвищі витрати», зокрема, у порівнянні з президентськими виборами.

Тігіпко також підкреслив, що на майбутніх виборах представникам партії «Сильна Україна» потрібно бути готовими до жорсткої конкуренції з боку як чинної влади, так і опозиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 52
Лучанин Показати IP 7 Вересня 2010 21:58
Жереб кинуто. Тримайтеся, Миколо Ярославовичу. Ох і нелегко вам буде... ;-)
FANTOMAS Показати IP 7 Вересня 2010 22:20
Вот , что значит комсомольско - партийная закалка !Меняют партии - как носки ! Мне кажется , это уже неприлично. Какая партия по счету ? Третья ? Да...Партийные сраму не имут ! Люди , много лет проповедовавшие то , во что сами никогда не верили , получили стойкую прививку от совести. Аж завидно...
маємо Показати IP 7 Вересня 2010 22:34
Вмовляли вмовляли, листи писали - вмовили))) Наша Украъна позаду. Офsцsйне прикриття - "слабосильна україна" Тігіпка, а насправді - партія регіонів
депутат Показати IP 7 Вересня 2010 22:36
Ура, ура. В нас з'явилась надія. Адже ще не всю земельку в місті ми подерибанили, ще не все комунальне господарство розпродали.
дайош Показати IP 7 Вересня 2010 22:37
Романюк, дай відповідь громаді, як вийшло що за твого керівництва областю зник стратегічний запас зерна з КХП! 25 ешелонів зерна - не гулька з носа.
МДА Показати IP 7 Вересня 2010 22:42
Сумно, що такий високий банкір і так низько падае, або його кидають.
питання до МДА Показати IP 7 Вересня 2010 23:09
"Високий" - це ви про зріст? Чи є ще щось там "високе"?
правда така Показати IP 7 Вересня 2010 22:43
за Романюком стоять: офційно - Тігіпко фактично - Партія Регіонів. Лучани, нам порібен мер від партії, що підняла ціну на газ на 50%?
геть банкірів Показати IP 7 Вересня 2010 22:50
дадада... в них якраз буде бюджет на вибори... за наші з вами грошикі в банку....
Нефесенко Показати IP 7 Вересня 2010 22:57
прекрасна ситуація для кандидатів від демократичних сил. Від того, що Романюк вирішив йти в мери виграє впершу чергу Бондар, Грицюк і Шиба. Романюк мобілізує їх електорат. Взагалі найбільше це на руку Бондарю, бо Шиба - карта бита, Грицюк так само. Тепер за нього голосуватимуть всі хто проти ПР, а також патріоти.Прикольно виходить. Думаю, такий крок Романюка додав Бондарю, Шибі й Грицюку, ну як мінімум по 2-5 відсотків рейтингу.
хай вже Показати IP 7 Вересня 2010 23:04
Хай живе комсомол! Хай живе лихварство! Хай живе влада!
де? Показати IP 7 Вересня 2010 23:10
Так, а де передвибрчі обіцянки?
саме так Показати IP 7 Вересня 2010 23:18
де керують злі банкіри там в людей в кишенях діри
вітання Показати IP 7 Вересня 2010 23:20
Вітаю Вас з обранням мером Луцька! Адже так звані "вибори" - це проста формальність, Вас же затвердили в Партії Регіонів.
несторонній Показати IP 7 Вересня 2010 23:21
Ще раз переконуюсь, що тема з зерном, це заготовка штабу Грицюка. Чомусь коли відкрили кримінальну справу проти директора КХП всі мовчали, а зараз придумали "прив"язати" цю справу до Романюка, щоб у виборців склалась стійка асоціація Р"оманюк-вкрадене зерно". Але виборці, принаймі ті які читають коментарі, у цьому розберуться. А БЮТівські "клацалки" разом з Грицюком "проклацають" вибори. Зауважу, що жодного відношення до штабу Романюка не маю, але якось неприємно, такий бруд читати.
отож до несторонній Показати IP 8 Вересня 2010 13:28
Не читайте. Вам же все рівно що зерно зникло - головне 5 копійок вставити
Михайло Наход Показати IP 7 Вересня 2010 23:44
Як на мене то сумніви були чи буде йти РМЯ взагалі. А от від кого, сумнівів точно не було. Перегони стають цікавішими, а боротьба безкомпроміснішою. Show must go on!
Піпіпко Показати IP 8 Вересня 2010 00:31
То що тепер Романюк виступатиме за другу державну мову, як і вся партія неСильна Україна і буде впарювати лучанам такі ж документи як і Податковий кодекс Тигіпка
Антиянек Показати IP 8 Вересня 2010 01:03
Як Тринденко приїжджав - рейтинг сильно розписав. Брешуть - мова в них така Щоб вести Романюка.
И. Коломойський Показати IP 8 Вересня 2010 07:20
если Николай не станет мером, я его закопаю в кредитных карточках... если станет - все пойдет как по маслу. Ни без банкомата, ни без Привата жизни у вас уже не будет. А коллектор станет лучшим "другом"
Стьопа, не політик Показати IP 8 Вересня 2010 07:41
Більш примітивних технологій, як у Грицюка і Бондаря, немає. Вибори відкривають справжні обличчя людей, жалюгідність їх думки, вчинків і усю ту піну, яка називається лайном і трісками.
zloyDed Показати IP 8 Вересня 2010 08:41
Хто розбирається, той розуміє, що в ситуації з КХП ніякої провини Романюка немає! Підприємства держрезерву перебувають у прямому підпорядкуванні Кабміну і тут все за Юлею! А ось дійсно "конкуренти" і ліплять всілякі дурниці! :)
тільки так до zloyDed Показати IP 8 Вересня 2010 13:15
Саме Романюк несе відповыдальність за це
goodok Показати IP 8 Вересня 2010 09:29
партія Тігіпка може розраховувати на непоганий рейтинг, оскільки ще на виборах Президента України Тігіпко у нас мав біля 20% (здається). Навряд чи цей показник впав. А ще додати особистий рейтинг Романюка (щоб ви не казали, а він є) + адмінресурс + відсоток фальсифікацій і стає вірним рівняння РМЯ = МЕР Луцька. Я не агітую і не переконую нікого. Просто чомусь мені здається, що Романюк точно буде мером. Недавно просто в знайомих питав, за кого голосуватимете, якщо вибори були б зараз, а з кандидатів були б Шиба, Бондар, Романюк, Грицюк? (іншу шушару навіть не згадую) І всі схиляються до Романюка. Чому? Бо найменш приївся людям. Не набрид як інші. Не має якихось надто темних чи різких плям на репутації. Володіє якимось позитивним статусом. Може щось зараз і приліплять про зникле зерно чи про банк щосб роздуватимуть, але надто вже пізно. Суспільну думку треба формувати плавно і заздалегідь, а не так як зараз, нахрапом. Чому за Романюка не голосував би я... Бо не подобається він мені. Партія буде на першому місці, а Луцьк на другому. Ні. Банк на другому, а Луцьк вже на третьому. Але вибачте, від нахабної пики Бондаря аж тошнить. Шибина антигосподарська діяльність теж дістала. Грицюк... це застій Луцька на всю каденцію.
хіба не ясно? до goodok Показати IP 8 Вересня 2010 13:30
Грицюк - це надія луцька на те, що прийде справжній господарник
гість 2 Показати IP 8 Вересня 2010 09:31
Миколо Ярославовичу ВПЕРЕД!!! Караван идет собаки лают!!!! Тож хай гавкають вони в намордниках не покусають!!!! Удачі!!
Маркіян Показати IP 8 Вересня 2010 09:56
А я вважаю, що застій буде якраз при Романюку. Він, може в тямить в бізнесі, але давайте дивитись реально: ідей для розвитку міста в нього нема. А якшо і є, то десь глибоко-глибоко в душі. Він буде проштовхувати інтереси своєї бізнес-структури, але інтереси міста йому не потрібні. Він надто пасивний, до власної піар-кампанії навіть інтересу не має, якщо дозволив собі такий ляп як оті листи... А місто таких ляпів не прощає...
міля Показати IP 8 Вересня 2010 10:19
Моя думка, що Грицюк при владі, Романюк має роботу, а Бондар без роботи, то йому треба дати посаду мера. Мусить людина за щось кусок хліба і літр молока купляти.
Читач Показати IP 8 Вересня 2010 10:27
Микола Ярославович інертний і діє за правилом "Партия сказала -надо, комсомол ответил - есть!"
Орест Показати IP 8 Вересня 2010 10:48
Стьопа, не політик: А в Романюка технології продвинуті і креативні, да? Таваріщ, читай останні новини, особливо епістолярного жанру! ))))
Виборець Показати IP 8 Вересня 2010 10:53
Що Ви всі тут так вузько дивитесь. Є і інші нормальні кандитати у Луцьку, а не лише четвірка "лідерів-лузерів". Я пропоную дивитись ширше. От є Андрій Козюра - нормальний кандидат. Депутат активний, юрист, має реальний план розвитку міста, навіть книжку написав. Закликаю всіх дати шанс новим лідерам.
dork до Виборець Показати IP 8 Вересня 2010 11:39
Андрій Григорович, ми подумаєм
Орест Показати IP 8 Вересня 2010 11:21
Який Козюра???!!! Мер має поводити себе гідно,а не бухати в генделиках, счиняти там бійки, а потім робити з себе білого і пухнастого!!! А книжки в нас тільки лінивий не пише!
Zheniok Показати IP 8 Вересня 2010 11:37
>>>>Закликаю всіх дати шанс новим лідерам. Главацький?
FANTOMAS до Zheniok Показати IP 8 Вересня 2010 14:42
??? С Главацким и Луна - парк и цирк - могут в Луцк не приезжать.Еще бы Петросяна - в замы...
zluka Показати IP 8 Вересня 2010 12:19
Бездарний господарник рветься до влади. Пригадайте бур'яни на Київському майдані прикриті синім металевим парканом. Оберете Романюка, таким буде увесь Луцьк. Що він зробив в області за два роки свого "керівництва"? Дорогу в Ягодин? Ганьба і сором. Хай дальше займається лихварством.
))) до zluka Показати IP 8 Вересня 2010 15:47
я, чесно кажучи, не розумію, на фіга йому це мерство.
goodok Показати IP 8 Вересня 2010 12:22
Хотілося б дати шанс новому лідеру, але такого немає. Козюра лідер? Не смішіть людей. Чи хто там ще є... Чижик? Арент? ГЛАВАЦЬКИЙ?)))) Повірте, дуже дуже хочеться нову людину, як кажуть "не з влади", чесну, порядну, з міцним характером, реформатора, новатора, ЛІДЕРА, чиї промови викликали б аплодисменти, чиї справи викликали реальні подяки, чиї конкуренти сказали б: "даааа... нехіло працює". Але ж нема такого, НЕМА! А тому абсолютно всі "нові лідери", про яких сьогодні чути, хочуть вони цього чи не хочуть, є технічними кандидатами на користь Шиби. А от цього я точно не хочу, як і більшість лучан.
мася Показати IP 8 Вересня 2010 12:35
Ото дядько zheniok правду каже,нових треба!От Токарський хай іде,мужчинка так нічогенький,шось там збудував,от вчора якась жіночка по телевізору правду сказала,що йому хоч красти не треба бо гроші має.А що інші зробили?!Пане Василю тож робіть шось з тею шоблою!
Zheniok до мася Показати IP 8 Вересня 2010 13:29
я того не казав)))
до суду Показати IP 8 Вересня 2010 13:24
Куди подів 25 тисяч тонн зерна з КХП????
Zheniok до до суду Показати IP 8 Вересня 2010 13:52
з'їв
))) Показати IP 8 Вересня 2010 14:52
тут много букафф, але варто читати, про любімчіка дам красавчіка Тігіпка. http://infoporn.org.ua/2008/10/31/viktor-zherditskiy-istoriya-paskudnoyi-zradi В мене таке враження, що наші люди свідомо голосують за бидло, щоб далі садомазохістично мучитись (((
Фрутті Показати IP 8 Вересня 2010 16:06
Ломанюк з ломом!!!!!!!!!!!!!!! Ломанюк, Ломанюк не цитає ломанів...
Я так думаю Показати IP 8 Вересня 2010 16:32
Я підтримую повністю ))). Ну є в тебе бізнес, маєш достаток, маєш справу - керуй нею. А при владі має бути людина, яка у владі і крутиться. Це як покупець-продавець: один дає, другий бере, а якшо це все змішати, то буде якась непанятка, браття.
))) до Я так думаю Показати IP 8 Вересня 2010 16:46
підозрюю, що це інерція - людина побула у владі, потім залишилась без влади і починається звичайна наркоманська ломка. Або, ймовірніше, його елементарно пропихають у владне крісло ті, від кого він залежить. Не думаю, що він брехав, коли казав, що не хоче балотуватись. Особисто для МЯР це мерство ну нє прішей звєздє рукав - взагалі не можу уявити підстав бажати виходити з банку і вішати на шию цю радість.
несторнонній Показати IP 8 Вересня 2010 17:34
Цікава дискусія пішла.. Дійсно, немає за кого голосувати.. Шиба ніби не найгірший варіант: непогана людина, патріот, не є маріонеткою політичних партій (як Грицюк), але виявився не найкращим господарником, який не уміє працювати з бізнесом. Щодо Романюка, ніби позитивів багато, але чи справді успішному топ-менеджеру цікаво буде розбиратись в ЖКГ.. Всі інші названі, як на мене абсолютно неприйнятні. Я думаю, якщо думати об"єктивно, найкращим варіантом є Лариса Соколовська.
Оптиміст до несторнонній Показати IP 8 Вересня 2010 20:40
Найкращим в цій ситуації є як не дивно Бондар, по перше відносно молодий, достатньо енергійний, досвід є і саме головне - місцевий лучанин. Не кидайте в мене камні, але справді, це оптимальний варіант серед неефективних галичан, хабарників-алкоголіків та щирих, але трохі наївних селюків.
Петро Г Показати IP 8 Вересня 2010 20:46
Та шиба Ларисці С. і в підмітки не годиться. Практично містом вона й керує. А він під її дудку танцює.
Здивований Показати IP 8 Вересня 2010 23:56
Яка ж це "Сильна Україна", коли висуває таких нерішучих та славобольних?
Тезка Показати IP 9 Вересня 2010 15:58
Николай победы тебе!
Я Показати IP 1 Жовтня 2010 15:31
Бондар - кращий, сподіваюсь, що він щось змінить в ЖКГ, бо на інших надіїї мало

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus