USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Роми й жебраки обкрадають лучан на автостанції №1

21 Лютого 2020 14:06
Луцька автостанція №1 – місце найбільшого скупчення осіб ромської національності та жебраків. Також саме тут здійснюється велика кількість крадіжок та пограбувань.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту розповів начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук.

З його слів, автостанція № 1 у Луцьку – це місце масового скупчення ромів і, як висловився очільник луцького відділку, «попрошайок».

«Минулого року майже щодня до нас надходили заяви від лучан щодо скоєних там крадіжок або пограбувань, зокрема й особами ромської національності. З 1 січня 2020 року ми взяли цю територію під цілодобове патрулювання, тому наразі кількість подібних злочинів на автостанції зменшилась», - зазначив Кічук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 21 Лютого 2020 14:27
Старий ринок розганяють, а де циганам здійснювати обряди, купувати та продавати горіхи і без труднощів залазити до кишені та сумок громадян Луцька, що прийшли скупитись на ринок. Ось цигани перемайнули на Автостанцію №1, це єдине після ринку місце де можна здійснювати обряди, попрошайнічати та без труднощів залазити до кишень і сумок громадян Луцька та гостів міста.
qwerty Показати IP 21 Лютого 2020 15:05
Ринок не ринок їх завжди там дуже багато було!
лучанка Показати IP 21 Лютого 2020 16:38
Потрібно організувати роботу поліції так, щоб різним декласованим елементам не хотілося б залишатися в місті ні дня.Думаю, у поліції знають, як це зробити, тільки чи їм це портібно, ось в чому питання.Луцьк-столиця бомжів, циганів ,жебраків і бродячих собак! Феєрично.
ігор луцький Показати IP 21 Лютого 2020 17:07
Де міська влада?Де бульдозер?Знести той гадюшник і розсадник антисанітарії.Більшість лучан підтримають.
лучанин Показати IP 21 Лютого 2020 17:59
Циган в Луцьку вже стільки розплодилося,(а плодяться,як таргани),що пора конкретно ними зайнятись.І причому всім:влада,поліція,жителі Луцька.Повідловлювати і в той кошатник де нелегалів тримають.І до скону останнього.
сірошка Показати IP 22 Лютого 2020 08:30
у мене друг Рома...Шо робити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus