USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Росія атакувала Львів: є загиблий та поранені. Фото

29 Грудня 2023 10:55
У Львові зранку 20 грудня пролунало кілька вибухів. Через російський обстріл пошкоджено кілька житлових будинків та інфраструктура.

Як повідомив голова Льовівської ОВА Максим Козицький, є влучання в житловий будинок на вулиці Хоткевича, вибуховою хвилею пошкоджені прилеглі будинки. Через ракетний удар одна людина загинула.

Читати ще: Україна під масованим ударом: що відомо на цю мить

Станом на 9:30 відомо про одного загиблого та вісьмох поранених, уточнив мер Львова Андрій Садовий. Одна потерпіла у важкому стані. Близько 10 будинків зазнали руйнувань, у деяких вибито всі вікна. Також пошкоджено три школи та дитячий садок.

За його словами, область атакували безпілотниками та ракетами.

За рахунок міського бюджету компенсують втрати мешканцям, додав мер.
«Усі відповідні служби працюють на місцях влучання російської атаки», – зазначили в ДСНС Львівщини. Рятувальники продовжують ліквідацію наслідків російської атаки, зокрема працюють над гасінням полум'я та розчищенням територій. Від ударів пошкоджено також кілька автомобілів містян.
Додамо, що ще під час пізньої вечірньої атаки, попередньо, понад 10 «Шахедів» атакували Львівську область. Внаслідок чого сталося загоряння у на обʼєкті критичної інфраструктури у Львові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українка Показати IP 29 Грудня 2023 11:35
рашисти влучають цілеспрямовано у житлові масиви, вбивають цивільних, а потерпілі кличуть на допомогу і нажаль - мовою окупанта, мовою вбивці! Цього аж ніяк не можна зрозуміти!!! Скільки ще потрібно жертв, щоб переосмислити й змінити свою внутрішню суть та розуміти, що Я - Українка та Українець, який любить свою державу, свою маму, свою мову!!!
Андрій до Українка Показати IP 29 Грудня 2023 15:54
Для кого чи чого цей текст? Що він змінить? Чи до дасть комусь сили чи у когось забере?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus