USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Росія обстріляла будинки в Одесі: є загиблі, серед поранених – діти та вагітна жінка. Фото

29 Грудня 2023 13:57
В Одесі через ранкову масовану російську ракетну атаку загинули три людини. За останніми даними, 22 особи отримали поранення, серед них – двоє дітей та вагітна жінка. Наразі пошукові операції продовжуються.

Як повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер, ворог поцілив у житловий багатоповерховий будинок мирних жителів. Унаслідок атаки загинули двоє одеситів. Більше 10 людей отримали поранення, серед них двоє дітей – 6 та 8 років. Всі постраждалі нині отримують допомогу в медичних закладах міста.

На місці працюють всі відповідні служби. Із багатоповерхівки, як зазначили в ДСНС, врятували 23 людини. Залучено 13 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 59 рятувальників. Розбір завалів триває.
Внаслідок атаки по Одесі також є влучання у триповерховий будинок. Рятувальники дістали з-під завалів тіло жінки.
Читати ще: Пошкоджено ТЦ та пологовий будинок: у Дніпрі – п'ятеро загиблих через російську атаку. Фото

Також у місті внаслідок обстрілу пошкоджено ліцей. На щастя, дітей у навчальному закладі не було, у них канікули. Усі працівники під час тривоги перебували в укритті, тому обійшлося без поранених.
«Троє людей загинули. 22 людини отримали поранення, серед них двоє дітей (6 та 8 років) та вагітна жінка. Також у важкому стані 26-річна дівчина, лікарі роблять усе можливе. Загалом в лікарнях міста лишається 18 постраждалих, інші після отримання допомоги продовжують лікування вдома», – йдеться в останньому повідомленні Кіпера.

Читати ще: Росія атакувала Львів: є загиблий та поранені. Фото

Щодо нічної атаки ударними безпілотниками по області. В Одеському районі сталося влучання в законсервовану будівлю одного з об’єктів інфраструктури. А в Одесі уламками збитого безпілотника пошкоджено багатоповерхівку. Виникла пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС.

10 «шахедів» знищили наші сили ППО. Постраждалих серед цивільного населення не зафіксовано.

Нагадаємо, цієї ночі противник застосував проти України 158 засобів повітряного нападу: ракети різних типів та ударні БплА. Силами оборони знищено 27 ударних БпЛА та 87 крилатих ракет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus