USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Росія створює нове військове формування на півдні України, – британська розвідка

21 Серпня 2023 11:29
Росія розширює свої військові структури з огляду на реалії воєнного часу, дуже вірогідним є створення нового формування – 18-ї загальновійськової армії.

Про це в Х (колишній Твіттер) повідомило Міністерство оборони Британії із посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

Нове формування буде об’єднанням і посиленням інших частин, що наразі діють у Херсонській області. Зокрема ці частини включають 22-й армійський корпус – війська, які зазвичай формують російський гарнізон в окупованому Криму, йдеться у зведенні.

«18-та загальновійськова армія, ймовірно, складатиметься здебільшого з мобілізованого персоналу та зосереджуватиметься на оборонних операціях безпеки на півдні України», – зазначили британські аналітики, додавши, що Росія прагне розвантажити більш досвідчені підрозділи для боротьби на ключових напрямках.

Експерти вважають, що існує реальна імовірність того, що такі плани спричинили передислокацію російських військ із Херсона в район Оріхова, де відбуваються важкі зіткнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus