USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Росія вдарила ракетами по житлових кварталах Дніпра: є загиблі та поранені

29 Вересня 2022 08:34
У ніч проти 29 вересня російська армія завдала ракетного удару по житлових кварталах Дніпра. У результаті атаки загинуло щонайменше три людини, серед них одна дитина. Ще п’ятеро – поранені, у тому числі 12-річна дівчинка.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, передає ТСН.

«Рятувальники дістали її з розбитого дому, де вона просто спала, коли туди прилетіла російська ракета», – розповів він про постраждалу.

У місті повністю зруйновано кілька приватних осель. Рятувальники продовжують розбирати завали та шукати під ними людей. Там ще можуть бути діти.

Також пошкоджено понад 60 приватних будинків та кілька багатоповерхівок, ринок, автобуси, автівки та лінії електропередач.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus