USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Росія ввела санкції проти 322 українців і 68 компаній

1 Листопада 2018 10:38
Російська Федерація ввела санкції проти 322 українських громадян і 68 компаній.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

Стало відомо, що прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, згідно з якою вводяться санкції щодо фізичних і юридичних осіб України.

Обмеження полягають в заморожуванні безготівкових грошових коштів, цінних паперів, блокуванні майна і забороні на виведення капіталу за межі Росії. Санкції будуть поширюватися на 322 фізичні особи та 68 юридичних осіб.

У Росії переконують, що введені обмеження спрямовані "на протидію недружнім діям щодо російських громадян і юридичних осіб зі сторони України і на нормалізацію двосторонніх відносин".

Так, санкції запровадили щодо українських суддів, депутатів, бізнесменів, чиновників Адміністрації Президента України, голів органів виконавчої влади, компанії найбільших українських підприємців, керівників відомств.

Розташовані в Росії рахунки, цінні папери та майно учасників списку санкцій підлягають блокуванню. Також заборонено виводити капітал громадян і компаній за межі Росії.

Під російські санкції потрапили: глава МВС України Арсен Аваков, голова СБУ Василь Грицак, екс-прем'єр Арсеній Яценюк, екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, нардеп Антон Геращенко, лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко, колишній глава Меджлісу кримських татар Мустафа Джемілєв, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос та син Президента України Петра Порошенка, бізнесмен Олексій Порошенко, заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, нардеп Олег Барна, нардеп Володимир Арєв, нардеп Олег Березюк, екс-нардеп Ірина Фаріон, нардеп Борислав Береза, нардеп Андрій Білецький, продюсер Єгор Бенкендорф, екс-нардеп та співачка Оксана Білозір, бізнесмен Геннадій Боголюбов, нардеп Ольга Богомолець, нардеп Максим Бурбак, нардеп Олександр Бригинець, повідомляє 24 канал.

Під обмеження також потрапила компанія "Укрхіменерго", розташована в Луганській області.

Із повним списком українців, проти яких введені російські санкції, можна ознайомитись тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Степан (Крымчанин) Показати IP 1 Листопада 2018 10:59
Да все це дурниця-димова завіса. Головне, що ховають- міграційна політика. Для громадян України значно полегшують отримання рос паспортів. Крім того прийнята ФЦП(федеральна цільова програма) будівництва житла для переселенців з України (249 млрд руб). З України, як з донора, викачують всі соки.
Анатоль_ Показати IP 1 Листопада 2018 11:07
Може то й добре.
Степан (Крымчанин) до Анатоль_ Показати IP 1 Листопада 2018 11:57
Погоджуюсь. Поживем-побачимо. А то часто-густо-хотіли як краще, вийшло, як завжди.
Євген Показати IP 1 Листопада 2018 11:50
А де прізвище Ахмєтов?
Цікаво Показати IP 1 Листопада 2018 13:11
А на Гузя Ігора за що наклали санкції? Він в списку під номером 71.
Степан (Крымчанин) до Цікаво Показати IP 1 Листопада 2018 14:13
Там під "№ 113-Ивахив Степан Петрович, №160. Лапин Игорь Александрович."
Ковель Показати IP 1 Листопада 2018 14:23
На Рошен не видно санкій!
Запорожець Показати IP 1 Листопада 2018 18:57
От і правильно що ввели санкції і ще треба заборонити користуватися іномарками , а пересадити їх на вітчизняні авто щоб думали про вітчизняну економіку і зарплату середню по Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus