USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Росія випустила по Україні понад 1200 ракет, запаси ще є, – Пентагон

24 Березня 2022 11:55
Росія запустила понад 1200 ракет по Україні, але у неї ще залишилося дуже багато їх, вважають у Міністерстві оборони США.

Про це з посиланням на високопоставленого чиновника Пентагону пише ABC News, передає Українська правда.

"Ми все ще оцінюємо, що у них є переважна більшість накопичених ракет "земля-повітря" і крилатих ракет", – цитує іноземне ЗМІ.

Незважаючи на те, що російські військові витратили велику кількість ракет, підготовлених для дій в Україні, американський чиновник зазначив, що "у них ще залишилося дуже багато".

Посадовець сказав, що російські військові "найменше використовують крилаті ракети з запуском із повітря", але вони все ще мають "понад 50% того, що вони зібрали до вторгнення".

Читати ще: РФ застосовує ракети, які майже неможливо зупинити, – Байден

"Вони все ще мають значну кількість крилатих ракет наземного запуску, балістичні ракети малої дальності та балістичні ракети середньої дальності", – додав чиновник з оборони.

Водночас, він повідомив, що українські військові сили відкинули російські війська на схід від Києва на 55 кілометрів від центру міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus