USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росія заявила про виведення 10 військових колон із Криму

17 Лютого 2022 13:15
Анексований Крим покинули близько десяти військових колон з великогабаритними, великоваговими і небезпечними вантажами.

Про це 17 лютого повідомляє Інтерфакс і посилається на пресслужбу Південного військового округу РФ.

«Більше половини автомобільних маршів пройшли з подоланням маршруту довжиною понад 500 км. Частина маршрутів автомобільних колон проходила ділянкою траси Таврида через Керченську протоку по Кримському мосту», – йдеться у повідомленні.

Передбачається, що після того, як військові прибудуть у пункти постійної дислокації, вони здійснюватимуть обслуговування та підготовку техніки до чергових етапів планової бойової підготовки.

Також Міноборони РФ повідомляє, що після завершення планових навчань, які відбулися на полігонах, військовий ешелон із особовим складом і військовою технікою підрозділів танкової армії Західного військового округу почав рух до пункту постійної дислокації.

Читати ще: У Білорусі військові перекинули понтонний міст через Прип'ять біля кордону з Україною, – ЗМІ

«Перевезення танків і броньованої гусеничної техніки здійснюється за допомогою залізничного транспорту на відстань близько 1000 км», – заявили у військовому відомстві.

Раніше Міноборони РФ повідомило, що підрозділи Західного і Південного військових округів починають повернення з навчань у пункти базування. Згодом з’явилося відео виведення бронетехніки через Кримський міст.

Натомість президент України Володимир Зеленський заявив, що не бачить реального відведення російських військ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus