USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Росіяни 86 разів за добу вдарили по Соледару, ворог зазнає великих втрат

10 Січня 2023 15:30
За добу російські окупанти 86 разів вдарили по Соледару. Методи ведення бойових дій росіян залишаються застарілими і невеликі тактичні успіхи ворога досягаються надзусиллями і великими втратами серед його особового складу.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий, передає Укрінформ.

«За добу вони 86 разів вдарили по Соледару різними типами артилерії і відтак там дуже складна зараз ситуація, найскладніша на східному фронті», – сказав Череватий.

Читати ще: Яка ситуація на фронті в районі Бахмута та Соледара – пояснюють в ISW

За його словами, ворог зараз зосередив на напрямку Соледару найкращі підрозділи ПВК «Вагнер», бажаючи показати хоч якийсь результат, якого росіяни не спромоглися досягти за останні пів року. Втім, за словами Череватого, методи ведення бойових дій росіян залишаються застарілими і невеликі тактичні успіхи ворога досягаються надзусиллями і великими втратами серед його особового складу.

Як ми писали, російські окупанти змінили тактику і розпочали потужний штурм Соледару. Ворог задіяв велику кількість штурмових груп, сформованих з найкращих резервів вагнерівців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 10 Січня 2023 18:04
Все вiрно: iхнi методи " застарiдi" нашi " новiтнi" тому вони самi себе " мочуть".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus