USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жорстокі бої тривають просто в ці хвилини: ворог розпочав потужний штурм Соледару

9 Січня 2023 19:24
Російські окупанти змінили тактику і розпочали потужний штурм Соледару. Ворог задіяв велику кількість штурмових груп, сформованих з найкращих резервів вагнерівців.

Як повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, жорстокі бої тривають просто в ці хвилини, передає УНН.

«Після невдалої спроби захопити Соледар та відступу ворог провів перегрупування, відновив втрати, перекинув додатково штурмові загони, змінив тактику і розпочав потужний штурм... Наші захисники мужньо боронять кожний метр рідної землі. Жорстокі бої тривають просто в ці хвилини», – написала Маляр.

За її словами, наразі ворог задіяв велику кількість штурмових груп, сформованих з найкращих резервів вагнерівців.

«Ворог наступає буквально по трупах своїх же солдатів, масовано застосовує артилерію, системи залпового вогню та міномети, накриваючи вогнем навіть власних бійців», – додала Маляр.

Додамо, Соледар на Донеччині не перебуває під контролем рф, заявив 7 січня речник Східного угруповання військ, полковник Сергій Череватий.

Як ми писали, 7 січня до чергової частини Бахмутського райвідділу поліції надійшло повідомлення про зникнення двох волонтерів – громадян Великої Британії віком 28 та 48 років. Напередодні, 6 січня, о восьмій годині ранку Ендрю Бегшо та Крістофер Перрі виїхали з Краматорська в Соледар, та зв’язок з ними обірвався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus