USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Росіяни не припиняють спроб зайти або заблокувати вихід із бункерів «Азовсталі»

16 Травня 2022 15:15
У Маріуполі на меткомбінаті «Азовсталь» агресор не припиняє спроб зайти або заблокувати вихід із бункерів. Інформація про те, що українські захисники «вийшли з білим прапором», неправдива.

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Росіяни не припиняють спроб зайти або заблокувати вихід з бункерів. Більшість наземних дій ними ведуться на периметрі заводу. Ніякого глобального наближення не відбувається, саме через те зростає щільність обстрілів», – написав Андрющенко.
За його словами, інформація про те, що українські захисники із «Азовсталі» «вийшли з білим прапором», є черговим фейком від загарбників.

«З урахуванням інформації, що ми отримували з фільтраційного табору у Безіменному, інформаційних джерел України та самого характеру джерела повідомлення про «вийшли з білим прапором» наполягаємо на черговому фейку. Не новина. Якщо «довіряти» джерелам окупантів, то вони вже тричі брали всіх в полон в Маріуполі», – заявив радник мера.

В укриттях заблокованого заводу перебувають близько 600 тяжкопоранених бійців, яким через відсутність медикаментів і брак медиків не можуть надати належну допомогу. Територію меткомбінату постійно обстрілюють з усіх видів озброєння та намагаються штурмувати.

Україна долучає низку країн, серед яких Ізраїль, Швейцарія, Туреччина, Фінляндія, до процесу переговорів з росією щодо визволення військових з комбінату «Азовсталь» у Маріуполі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus