USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Росіяни обстріляли гуртожиток в Харкові: 7 жертв, 17 поранені. Що відомо про їхній стан

18 Серпня 2022 07:49
Окупанти вдарили по Харкову, в результаті чого повідомляється про 7 загиблих та 17 поранених.

Так, голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що окупанти вчергове вдарили по Салтівці.

«У триповерховий житловий будинок на Салтівці окупанти влучили російською ракетою, попередньо «Іскандером». Руйнування жахливі.

7 людей загинули. 16 поранені, серед них – 11-річна дитина.

Один чоловік перебуває у тяжкому стані, інші госпіталізовані в середньому стані.

Рятувальники продовжують пошукові роботи. Медики обласного Центру екстреної медичної допомоги також чергують на місці.

Росіяни жорстоко і цілеспрямовано влучили по цивільних. А тепер у своїх так званих «ЗМІ» поширюють чергові фейки про «військові об‘єкти».

Жодного військово об’єкту. Виключно цивільні, серед яких пенсіонери та діти. Це справжній тероризм, на який здатні лише нелюди!» – йдеться у повідомленні.
«На даний момент 7 загиблих, 17 поранених. Усім, хто залишився без даху над головою після цього жорстокого обстрілу, вже надано житло.

Те, що сталося ввечері середи ще раз довело – це не війна однієї армії проти іншої. Вони воюють за нашу смерть як народу. Саме тому вони б’ють по житлових будинках», – повідомив мер Харкова Ігор Терехов вночі 18 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus