USD 40.00 40.60
  • USD 40.00 40.60
  • EUR 40.30 40.70
  • PLN 10.00 10.25

Росіяни запустили по Україні шість «Калібрів», є влучання у Хмельницькому

18 Лютого 2023 10:26
Суботній ранок в Україні почався з повітряної тривоги. Незабаром після цього голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив про запуски «незрозумілих цілей» з Чорного моря в напрямку заходу України.

Начальник Харківського військового гарнізону Сергій Мельник повідомив про запуск шести ракет «Калібр» з Феодосійського району. Він також заявив, що ракети летять у західному напрямку.

Про небезпеку попередив і глава Офісу президента Андрій Єрмак. «Не ігноруйте тривогу», – написав він.

Згодом голова ОПУ повідомив, що ворог використовує тактичну авіацію, зокрема в повітряному просторі окупованих територій, і запускає ракети.

Голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій повідомив про два вибухи в області.

«Вибухи в громаді. Деталі згодом», – написав міський голова Хмельницького Олександр Симчишин.

ППО працювала на Дніпропетровщині.

Повідомляють, що над Миколаївщиною збито ворожу ракету.

Тим часом ДТЕК інформує, що через ракетну атаку в Києві, Київській, Одеській, Черкаській та Дніпропетровській областях застосовують екстрені відключення світла. Там нагадують, що це дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо ворожі ракети досягнуть цілі. Херсонська ОВА також сповістила про можливе тимчасове відключення електроенергії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus