USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Росіяни здають координати кадирівських ватажків, пунктів та офіцерів, – Привид Києва

14 Березня 2022 15:21
Один з пілотів васильківського аеродрому, які знищили щонайменше два десятки ворожих літальних апаратів, через що і виникла легенда про "привид Києва", розповів, що росіяни здають координати кадирівських ватажків, пунктів та офіцерів.

На його погляд, першу фазу війни Росія програла, адже нею командували "паркетні" генерали, розповідає він в інтерв'ю "Цензор.Нет", пише ТСН. Утім вже зараз, за його словами, з РФ почали присилати до України тих військових, які справді вміють воювати, але їхні дані вже здають українським військовим.

"Аби припинити війну, нам потрібно перебити найбільш підготовлених", – каже він.

Читати ще: Український пілот-ас «Привид Києва» збив 21-й літак окупантів

Розвідник Роман, який співпрацює з українською авіацією каже, що дані про ворога здають самі ж російські військові.

"Ці дані нам передають ті, хто співчуває Україні, хто намагається нам допомогти хоча б у такий спосіб. На пресконференції полонені російськи льотчики розповідали, що знають про випадки, коли при катапультуванні з підбитого літака у них не розкривалися парашути. Через це вони і розбиваються замість того, аби рятуватися. Вивчаючи місця падіння ворожих пілотів, ми неодноразово пересвідчувалися, що вони загинули саме через це", – розповідає він.

Утім остаточної причини, чому російські військові вчиняють так, немає.

"У нас є дві версії, чому це стається. Перша – наказ фахівцям інженерно-технічного складу армії противника, щоб підбиті не потрапляли в полон до нас. А друга – можливо, це роблять спеціально, співчуваючи нам. Така внутрішня диверсія. Вони самі допомагають знищувати нападників на Україну", – підсумував він.

Нагадаємо, росіяни "злили" розвідці дані про командирів "кадирівців", які воюють в Україні, одного з них ліквідовано. Українські військові зазначають, що несправність російських рятувальних систем, ймовірно, у неспрацьовуванні крісла-катапульти або неправильному укладенні парашута.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus