USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російські окупанти на правому березі Дніпра готові скласти зброю, – ОК «Південь»

12 Вересня 2022 20:08
Підрозділи російських окупантів затиснуті на правому березі Дніпра і готові скласти зброю. Вони вишукують можливості вийти на контакт з українськими військовими.

Про це повідомила керівниця пресцентру сил охорони та оборони оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк.

«Продовжуємо просування і цей рух досить переконливий. Він має вплив не тільки на географічне посунення ворожих позицій, а й психологічний. Ворожі підрозділи, починаючи переформатування, вишукують можливості вийти на контакт з нашими підрозділами, щоб провести так звані перемовини про умови складання зброї й перехід під егіду міжнародного гуманітарного права. Вони усвідомлюють, що затиснуті між берегом Дніпра та нашими силами», – пояснила вона.

За словами Гуменюк, окупанти намагаються знайти способи зберегти собі життя.

«Зараз розглядають це питання. Тому що є розуміння військової стратегії, яка передбачає подібні заходи. Вони готові перейти під егіду міжнародного гуманітарного права, тобто поповнити обмінний фонд», – додала керівниця прес-центру.

Нагадаємо, за добу українські військові витіснили ворога з понад двадцяти населених пунктів, триває взяття їх під повний контроль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus